Gemlik'te kentsel dönüşüm için birliktelik şart
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçenin yeniden imar edilmesinde Belediye’nin yanı sıra Mühendis ve Mimarların da büyük yükümlülüğü olduğuna dikkat çekerek, müteahhitlik sektörünün de Kentsel Dönüşümün önemli bir faktörü olduğunu vurguladı. Gemlik Müteahhitler Derneği Yeni Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım” diye konuştu.

Gemlik Müteahhitler Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Uslu, Başkan Yardımcısı İbrahim Baki ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, doğru yerde, doğru projelere her zaman destek olduklarını hatırlatarak, ileride sıkıntı yaratmaması adına projeye aykırı imalat yapılmamasına dikkat edilmesi gerektiğine işaret etti. Gemlik’in Kentsel dönüşümünde müteahhitlik sektörünün önemine de vurgu yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik toplu konut çalışmalarında da Gemlikli müteahhitlerin öncülük yapmasını istedi.

Müteahhitlerin sorunlarını, projelerini ve önerilerini de dinleyip notlar alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ömer Uslu başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, başkanlık ve belediye birimleri ile Müteahhitler Derneği arasındaki diyalog ve işbirliğinin devam edeceğini belirterek, istişare toplantılarının da daha sık yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181