İşte Yeni Akpınar’dan ilk görüntüler!
Ergünkent İnşaat tarafından yürütülmekte olan çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi ve sürecin her aşaması titizlikle sürdürülüyor.

Türkiye’ye örnek bir dönüşüm projesi
olma amacıyla hazırlanan çalışmalarda konusunda birbirinden uzman isimler yer alıyor. Son olarak gerçekleştirilen proje taslak toplantısında ortaya çıkan proje ise özellikleri bakımından birçok ilki bünyesinde barındırıyor.
 
Taslak Proje Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
Geçtiğimiz günlerde düzenlen “Akpınar – 1050 Konutlar Taslak Proje” toplantısı, Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demirel, Ergünkent İnşaat Genel Müdürü Yalçın Öztürk, Mimar Şenol Şimşek, Mimar Müjgan Küçükbayraktar, Mimar Murat Köseler, Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Ahmet Yük ve Melih Canlılar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Akpınar-1050 Konutları kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son durumu değerlendiren katılımcılar, Mimar Şenol Şimşek tarafından hazırlanan taslak projenin detaylarını masaya yatırdı. Bölgeye değer katarak insan odaklı bir dönüşüm planladıklarını belirten Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, hazırlanan projenin bir taslak olduğunu ancak bölgenin geleceği için iyi bir çıkış noktası olacağını söyledi. Adanur, “Akpınar ve 1050 Konutlar’daki dönüşüm projemizi hak sahipleri ile birlikte hayata geçirerek Türkiye’ye örnek bir proje yapmak istiyoruz. İlk aşamadan itibaren projenin her aşamasında büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu çerçevede birçok toplantı ve değerlendirme görüşmeleri yapıyoruz. Umuyoruz ki Bursa konut projeleri adına da örnek bir iş ortaya çıkacak” dedi.
 
YENİ AKPINAR GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 7 yıl önce

bu bölgede mevcut durumda emek hamitler esentepe kavşakları yetersiz kalıyor. Trafik sıkışıyor. burdaki 0.50 emsal artışı 2 kat nüfus artışı. Bu daha iyi günlerimiz.

Avatar
taner 7 yıl önce

efeeeeet;
herkes son kez şu an var olan o yeşilliklerde bi hatıra fotoğrafı çektirsin.
projeden de görüldüğü gibi, yol boyu konulan 40 ağaçla yeşillik sağlanmış. :)
karenin sağındaki solundaki yeşilliklere bakmayın. onlar proje çizim programıyla proje çizimi bittikten sonra yerleştirilen sanal yeşillikler. farkındaysanız bloklara da epeyce de uzak. :)
tebrikler;
yine para yeşili yendi.
öyle ya; yeşil karın doyurmuyor ki.
daireler değerlensin , yeşil de neymiş.
daireler para yapsın ki biraz para yüzü görelim.
beton-demir ...
hayatımda daha ne isterim ki...

Avatar
Esra 7 yıl önce

Herkes1136 yibilul diye seviniyor su andaki ili blok arasi 50metre bizim alanimizdan 10 binetrekare calinmis dukkanlata verilmis oysaki 10 katli bloklar tahatlikla sigar yesil alana kalir herkes dusunmeden imzalarsa 25 kat da yaparlar 50 kat da kacak yaparlar sanki bizler tavuguz da bizi daracik yere sikistiracaklar yazillar olsin sectigigimiz yonetime hic bizden yana olamiyor acaba neden....?Bu

Avatar
esma 7 yıl önce

Neden anket sonuclari aciklanmadan projeyi belediyeye sunduk deniliyor .insaat firmasida yonetimde bize soz hakki hic tanimadi .Bizler 21 katli beton yiginina cevrilecek olan binalarda oturmak istemiyoruz

banner182

banner181