Kentsel dönüşüm Bursa için milat oldu!

2012 yılından bu yana her geçen gün popülerliği artan kentsel dönüşüm Bursa içinde yeni bir dönem başlattı. Başta Nilüfer ilçesi olmak üzere Osmangazi ve Yıldırım'da başlayan kentsel dönüşüm projeleri kenti şantiye alanına çevirmiş durumda. Peki gelinen son durumda Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hangileri ?

İşte devam eden kentsel dönüşüm Bursa projeleri;

- Nilüfer Sitesi, Ergünkent İnşaat
- Ataevler Emniyet Sitesi, Özgür Kavaklı İnşaat
- Özgür Sitesi, Beydağ-İnt Grup Ortaklığı
- Umut Sitesi, Genç Arslanlar
- Batı Trakya Sitesi, Atış Yapı
- Melisköy 2 Sitesi, Akyükselen İnşaat
- Ataevler Emek 23 Sitesi, Mersan Grup
- Nazar Sitesi, Ergünkent İnşaat
- Çamlık Sitesi, Rızvanoğlu İnşaat

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından son açıklamaya göre Kasım 2017 dönemine kadar olan süre zarfında toplam 276 siteye kentsel dönüşümden faydalanması için onay verildiği ve bu kapsamda çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi. Kentsel dönüşüm Bursa'da oldukça yeni bir kavram olmasına rağmen ciddi bir talep almış ve özellikle Nilüfer'deki dönüşümler gün geçtikçe artış göstermektedir.

Bursa kentsel dönüşüm projeleri haberleri için buraya tıklayınız!

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gokhan 6 yıl önce

Arkadas dönüşüm değil bu aşk in adı rant rant üste yazan dönüşümler bi bak hepsi nilufer 20 senelik binalar neden Altıparmak değil çarşamba değil burda 35 senelik binalar var milleti salak sanmayın artık dönüşüm değil rant rant

banner182

banner181