Alpiş Group'tan yeni proje; Tuana Evleri

Alpiş Group tarafından toplam 55 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan Alpiş Tuana Evleri 12 blok ve 292 daireden oluşuyor.

Yalova yolu üzerinde yükselen Alpiş Tuana evleri sosyal donatı alanları ve lokasyonuyla bölgenin öne çıkan projeleri arasında yer alıyor. Alpiş Tuana evleri projesinde çocuk parkı, kapalı havuz, güvenlik, spor salonu, sauna, Türk hamamı, soyunma odası ve duşluklar ile kamelya gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerinin yanı sıra dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projenin teslim tarihi ise Aralık 2016 olarak planlanıyor.

Kat yüksekliklerinin 5 kat olarak tasarlandığı Alpiş Tuana Evleri'nde 2+1 daireler brüt 160 metrakare büyüklüğünde olup 240 bin liradan satışa sunulmaktadır.


Tuğba Gülten / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necip dursun kuwait 8 yıl önce

Bunca çalışmalar bunca emekler bunca risklerin karşılığını inşAllah buluyorsunizdur. Bursa kadar yer olan KUWAİT TE 11.000 tane emlakcinin var olduğunu biliyormusunuz.profesyonelce yapacağınız iyi bir satış organizasyonla satışının ona katliyabilirsiniz.bu bir enformasyondur.

Avatar
betül hancı 8 yıl önce

bu projeyi hiç duymamıştım, yerini merak ettim ama fiyatı biraz yuksek

banner182

banner181