Ataevler Emek 23 Modern projesi ne zaman teslim?
Bursa Nilüfer'de 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Ataevler Emek 23 Modern projesi teslimlerinin Şubat 2019'da yapılması bekleniyor.

8 katlı 5 bloktan oluşan Ataevler Emek 23 Modern projesi 185 adet konut ve 25 adet dükkandan oluşuyor. 8 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Ataevler Emek 23 Modern projesinde 3+1 daireler 105 ile 140 metrekare ve 4+1 daireler ise 160 ile 200 metrekare olarak tasarlanıyor.

Mersan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataevler Emek 23 Modern projesinde kullanım alanlarındaki elektriği binaların üzerine yerleştirilen güneş panelleri aracılığı ile gün ışığını elektriğe dönüştüren Fotovoltik enerjiden karşılıyor. 

Fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, Sauna, Spa, 250 kişilik toplantı salonu,çocuk oyun alanı ve kapalı otoparkın yer aldığı Ataevler Emek 23 Modern projesinde güneş panellerinin yanına yerleştirilen özel sistem ile yağmur suları bina altlarındaki depolarda toplayarak Gri su sistemi adı verilen sistem ile arındırma işleminden geçtikten sonra ortak kullanım alanlarındaki yeşil alanların sulanması, havuz içi ve evlerdeki lavobolar da kullanılıyor.

Ataevler Emek 23 Modern projesi fiyat? Tıklayınız.

Ataevler Emek 23 Modern projesi nerede? Tıklayınız.


Ataevler Emek 23 Modern projesi iletişim!
Web: www.mersaninsaat.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181