Aydoğdu İnşaat'tan yeni proje; Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri
Aydoğdu İnşaat'ın Mudanya ilçesinde inşaa ettiği Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

2500 metrekare alan üzerinde 2 blok 48 daireden oluşan, sosyal donatıları, eşsiz manzarası ve sunduğu ayrıcalıkları ile nitelikli lüks bir yaşam projesi olarak yükselecek olan Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri, Mudanya'da ev sahibi olmak isteyenler için birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

Tamamı 2+1 ve 2+1 dubleks dairelerden oluşan Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri projesinde akıllı ev sistemi, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik ve açık kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

Şimdi Al, Teslimde Öde fırsatı !
Merkezi lokasyonu ve panoramik deniz manzarasıyla öne çıkan projede uygun ödeme koşulları ve şimdi al teslimde öde kampanyası da bulunuyor.

Daire sahibi olmak isteyen konut alıcılarına özel olarak hazırlanan "şimdi al, teslimde öde" kampanyasında daire fiyatları ise 276 bin liradan başlıyor.

Daire metrekarelerinin 76,5 metrekare ve 111 metrekare olarak değiştiği  Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri projesinde kredi kullanmak istemeyen müşterilere özel şirket içi vade ve ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Aydoğdu Rezidans Yağmur Evleri iletişim!
Adres: Odunluk Mah. Akpınar Cad. Şentürkler İş Mrk. Kat:2 No:14 Nilüfer / BURSA
Telefon: (0224) 451 54 61 - (0532) 177 92 47
Web: http://www.aydogdugrupinsaat.com/


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181