Bakyapı'dan 3 projede kampanya!
'Prestij' markası ile konut projesi üreten Bakyapı'dan 3 projede kampanya başladı. 'Ev almak isteyene altın fırsat' sloganı ile duyurulan Bakyapı kampanyası Prestij Hayat, Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerinde bulunuyor. 199 bin TL'den başlayan dairelerin bulunduğu Bakyapı altın fırsat kampanyası kapsamında tüm projelerde 0,69 faiz oranları konut alıcılarına sunuluyor. Bakyapı altın fırsat kampanyası 31 Aralık 2017 tarihinde son bulacak.

Bakyapı Prestij Hayat projesi
17 bloktan oluşan ​Bakyapı Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Bakyapı Prestij Hayat projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Prestij Optimum
8 bin metrekaresi peyzaj alanı bulunan Prestij Optimum projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 9 blokta 8 farklı daire tipinden oluşan Prestij Optimum projesinde mağazalar, cafeler, restoranlar ve marketler yer alıyor. Prestij Optimum daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Prestij Elit 
Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Elit projesinde süs havuzları, ısıtmalı kapalı havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness, pilates salonları ve masa oyunları gibi zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor. Her daireye ait 2 ayrı otoparka sahip Prestij Elit projesi metro istasyonu, toplu taşıma ve özel okullara yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Prestij Elit nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181