Bakyapı devam eden projeler güncel liste!
Bursa'da çok sayıda konut projesine imza atan Bakyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüken, Bakyapı'nın yapımı devam eden konut projelerinin detayları haberimizde yer alıyor.

Prestij Optimum projesinde satışlar devam ediyor...
Bakyapı tarafından Demirtaş bölgesinde inşa edilen Prestij Optimum projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire seçeneklerinin yer alıyor. Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark bulunuyor. Prestij Optimum projesinde 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

Fonksiyonel mimarisi ile dikkat çekecek olan Prestij Optimum projesinde her dairede ankastre mutfak ürünleri (ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın), ankastre çamaşır makinesi, inverter klima, görüntülü intercom sistemi, dekoratif duvar kağıtları ve kombi bulunuyor. Konut alıcılarının konforu ve mutluluğu için her detayın düşünüldüğü Prestij Optimum projesinde ayrıca ısı yalıtımlı duvarlara sahip dairelerde yüksek bir yaşam konforu hedefleniyor.

Prestij Elit projesi Mudanya Yolu'nda hayata geçiyor..
Mudanya Yolu'nda yükselen Prestij Elit projesi 46 blokta 552 daireden oluşuyor. 
Prestij Elit projesinde 3+1 dubleks daireler 168 metrekare ve 192 metrekare olarak tasarlanıyor.Toplam 4 daire seçeneğinin yer aldığı Prestij Elit projesinde her daireye ait 2 ayrı otopark yer alıyor.

Metro istasyonu, toplu taşıma ve özel okullara yürüme mesafesinde konumlanan 
Prestij Elit projesinde süs havuzları, ısıtmalı kapalı havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness, plates salonları ve masa oyunları gibi zengin sosyal donatı alanları bulunuyor.

Prestij Royal Altınşehir Metrosu'nun karşısında inşa ediliyor...
Altınşehir mahallesinde inşa edilen Prestij Royal projesi 
57 dairelik tek bloktan oluşuyor. 2+1 normal daire, 2+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire konseptinde hazırlanan Bakyapı Prestij Royal projesi Altınşehir metro istasyonu karşısında yer almakta olup Bursa'nın değeri her geçen gün artan Nilüfer'de konumlandırılıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken Prestij Royal projesinde 57 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Prestij Modern'de satışlar devam ediyor...
53 bin metrekarelik alan üzerinden yükselen Bakyapı Prestij Modern projesinde 2+1 ve 3+1 normal daire ile 3+1 dubleks daire tiplerinin yer aldığı projede toplam 918 daire bulunuyor. Toplam 13 bloktan oluşan Bakyapı Prestij Modern projesinde ayrıca 18.000 metrekare yeşil alan ve 2.000 metrekare sosyal tesis alanı yer alıyor.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181