Btg İnşaat devam projeler güncel liste!
Bursa'nın önde gelen konut markalarından Btg İnşaat yeni projelerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Btg İnşaat tarafından yapımı devam eden konut projeleri ve projelere ait bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mahalle 222 projesinde çalışmalar tam gaz devam!
BTG İnşaat tarafından Nilüfer'in en gözde bölgeleri arasında ilk sıralarda yer alan Altınşehir'de yapımı devam eden Mahalle 222 projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 normal dairenin yanı sıra 3+1 köşe dubleks ile 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunan proje sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. 



2+1 daire tipleri brüt 122 metrekare, 3+1 daire tipleri ise brüt 157 metrekareden oluşuyor. Projede akıllı ev sistemi teknolojisi, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, bay-bayan sauna, açık-kapalı çocuk oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş parkuru, 24 saat güvenlik ve kameralı takip sistemi, kapalı otopark gibi sayısız sosyal olanaklar bulunuyor. 


Epik Smart Loft yükselmeye başladı...
BTG İnşaat'ın yeni projesi Epik Smart Loft, Bursa Nilüfer Altınşehir'de yapımı devam eden bir diğer BTG İnşaat projesi olan Mahalle 222 projesinin hemen arkasında konumlanıyor. Yeni bir konut kavramı olan loft daire tasarımı ile yükselecek olan Epik Smart Loft projesinde binalar yükselmeye başladı. 

Tek blokta 100 daireden oluşacak olan Epik Smart Loft projesinde tüm daireler 1+1 loft olarak tasarlandı. Henüz lansman öncesi dönemde olan projede 1 oda 1 salon daireler net 74 metrekare ve net 82,5 metrekare kullanım alanı ile standart 1+1 daire tasarımının üstünde bir yaşam alanı konforu sağlayacak.



Kapalı havuz, kapalı otopark, fitness center, sauna ve akıllı ev sisteminin yer alacağı Epik Smart Loft projesinde 2 adet müzik stüdyosu, squash alanları, lobi, tam güvenlik hizmeti ve housekeeping hizmeti gibi zengin donatı alanları ve hizmetler bulunacak.



Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181