BTG İnşaat'tan yeni nesil akıllı evler!

Konutların akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarla takip edilebildiği İnventum’da eve giriş çıkışlar, güvenlik, enerji tüketimi ve evin her alanı uzaktan kontrol edilebiliyor.

BTG İnşaat, teknoloji ve dijital sistemlerden yararlanarak “akıllı ev” konseptiyle İnventum projesini Bursa’nın gözde merkezlerinden 23 Nisan Mahallesi’nde hayata geçirdi. 6 bin 530 metrekare alan üzerine kurulan İnventum projesi 3 bloktan oluşuyor ve günlük ihtiyaçları karşılayan ticari alanları da barındırıyor.

BTG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berat Göral, İnventum projesinde çağdaş ev teknolojilerinden yararlanarak konut sahiplerinin konfor alanlarını artırdıklarını ve yaşamını kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Projede “akıllı ev” teknolojilerinden yararlandıklarını aktaran Göral, şunları söyledi:
“İnventum projemizin önemli bir özelliği cephesi ve sosyal alanların gösterişli olmasının yanı sıra akıllı olması. Evin girişinde bulunan 10’’touch panel cep telefonu veya tablet ile entegre çalışıyor. Bu sayede akıllı bina senaryoları ile eve giriş/çıkışlarda ya da evin her alanı istenildiği gibi konforlu ortama çevrilebiliyor.
Haftalık senaryolarla evin enerji tüketimi azaltılıp, konfordan taviz verilmeden lüks yaşam devam edebiliyor. Alarm sistemi sayesinde belirlenen şifre ile aktif/pasif yapılarak kontrol sağlanabiliyor. Acil durum halinde evdeki alarm bilgisi cep telefonuna, tablete ya da güvenlik noktasına iletilebiliyor.”

GÖRAL: BTG KALİTE VE TEKNOLOJİ İLE ÇITAYI YÜKSELTİYOR
BTG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berat Göral, projede özellikle çocuklar ve gençlerin sosyal yaşam olanakları için daha fazla alan oluşturduklarını dile getirerek, şu bilgileri verdi:
“İnventum projesinde açık/kapalı çocuk oyun alanları, futbol, basketbol sahaları ile birlikte yeşil alan, dinlenme alanları, koşu parkuru, açık kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal alanların ve günlük yaşamın ihtiyaçlarının karşılanacağı ticari alanlar yer alıyor. Ev sahiplerinin yaşamını değerli kılmayı ve hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediğimiz İnventum projesinin ayrıca bölgenin de sosyal yaşamına hareket getirecek.”

FERAHLIK VE KONFOR ÖN PLANDA
Berat Göral, İnventum projesinin bir başka avantajının da sunduğu ulaşım kolaylığı olduğunu kaydederek, “Proje konumu itibari ile üniversite, hastane, okul, market ve metro istasyonuna olan yakınlığı ile günlük yaşamı oldukça kolaylaştırıyor” dedi.

Kat planları ferahlığı ve konforu ön plana çıkaran İnventum’da 3+1 standart 156 metrekare, 3+1 ara dubleks 189 metrekare, 4+1 bahçe dubleks 206 metrekare, 4+1 köşe dubleks 261 metrekare daire tipleri bulunuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181