Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinin detayları!
7 adet ticari alanın bulunduğu Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinin detayları belli oldu.

Gri su sisteminin yer aldığı Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesindeki bu gri su sistemi ile banyo, duş ve lavabo suları biriktirilerek filtre ve dezenfekte edilerek, WC rezervuarlarında geri dönüşüm olarak kullanılabiliyor. Ayrıca gri su sistemi içerisinde biriken yağmur suları bahçe sulamalarında kullanılıyor. Kapalı otopark ve çocuk parkı gibi yaşam alanlarının planlandığı Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesindeki güneş paneli sistemi ile ortak kullanım alanlarında bulunan aydınlatmaların enerji ihtiyacı karşılanıyor.

Toplam 48 daireden oluşan Bulvar Aşkaroğlu Prestij 4 bin 87 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Aşkaroğlu İnşaat imzası taşıyan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 5+1 seçenekleriyle tasarlanıyor. 2 bloktan oluşan Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij fiyat için tıklayınız.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij nerede? Lokasyonu için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181