Bulvar Aşkaroğlu Prestij satılık!
Toplam 48 daireden meydana gelen Bulvar Aşkaroğlu Prestij satılık daireleri konut alıcılarına sunuluyor.

2+1, 3+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde kapalı otopark ve çocuk parkı gibi yaşam alanları yer alıyor.  4 bin 87 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi Aşkaroğlu İnşaat imzası taşıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde ayrıca 7 adet ticari alan yer alıyor. Güneş paneli ile ortak kullanım alanlarında bulunan aydınlatmaların enerji ihtiyacının karşılandığı Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde bulunan gri su sistemi ile banyo, duş ve lavabo suları biriktirilerek filtre ve dezenfekte edilerek, WC rezervuarlarında geri dönüşüm olarak kullanılabiliyor. Ayrıca bu gri su sistemi içerisinde biriken yağmur suları ile bahçe sulamaları yapılabiliyor. 

Bulvar Aşkaroğlu Prestij fiyat için tıklayınız.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij teslim tarihi için tıklayınız.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij nerede? Lokasyonu için tıklayınız


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181