Bursa 2+1 konut projeleri!
İnşaat sektörünün hızlı gelişim gösterdiği Bursa'da Markalı konut projeleri de birbiri ardına yükseliyor. İşte Bursa'da 2+1 daire seçeneğini sizlere sunan konut projeleri...


Mahalle 222 
BTG İnşaat imzası taşıyan Mahalle 222 projesinde 3+1 normal, 3+1 bahçe katı, 3+1 dubleks, 2+1 normal, 2+1 bahçe katı, ve 4+1 dubleks daire seçenekeleri sizlere sunuluyor. Nilüfer Altınşehir’de yer alan Mahalle 222 projesi 4 blok ve 222 daireden oluşuyor. Mahalle 222 projesinde bay bayan sauna, halı futbol sahası, oyun sahası, özel güvenlik, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, oyun parkları, kapalı otopark ve squash duvarı açık spor alanı, yürüyüş yolu, yapay gölet ve oturma alanları gibi zengin sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Mahalle 222 detaylı bilgi için tıklayınız.

Taş Mahal 
Atış Yapı tarafından hayata geçirilen 
Taş Mahal projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks olarak tasarlanıyor. Bursa Nilüfer Altınşehir'de konumlandırılan Taş Mahal projesinde daire satışları devam ediyor. 7 katlı tek blokta 29 dairenin yer aldığı Taş Mahal projesinde çocuk parkı, açık otopark, yürüyüş alanları ve güvenlik hizmeti bulunuyor. Taş Mahal projesi toplu taşımaya ve ana arterlere yakın konumu ile yaşamı kolaylaştırıyor.

Taş Mahal detaylı bilgi için tıklayınız.

Alpiş Tuana Evleri 
Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Alpiş Tuana Evleri projesinde 
2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Caddesi üzerinde yükselen Alpiş Tuana Evleri projesi 14 blok ve 356 daireden oluşuyor. 5 kat olarak tasarlanan Toplam  Alpiş Tuana Evleri projesinde çocuk parkı, kapalı havuz, güvenlik, spor salonu, sauna, Türk hamamı, soyunma odası ve duşluklar ile kamelya gibi sosyal donatı alanlarının bulunuyor. 

Alpiş Tuana Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Prestij Optimum 
Bakyapı tarafından 
inşa edilen Prestij Optimum projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak kurgulanıyor. Demirtaş'ta yer alan Prestij Optimum projesinde 990 daire bulunuyor. Prestij Optimum projesi deprem yönetmeliğine uygun, 7/24 özel güvenlik sistemi ve kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayan özelliklere sahip bir proje olarak göze çarpıyor.

Prestij Optimum detaylı bilgi için tıklayınız.

NTepe Prestij 1-2 
NTepe Yapı tarafından inşa edilen NTepe Prestij 1-2 projesinde 
3+1 normal, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daire seçenekleri sizlere sunuluyor. Nilüfer Görükle'de yükselen NTepe Prestij 1-2 projesinde çocuk oyun alanı yer alıyor. Otopark imkanı da sağlayan NTepe Prestij 1-2 projesinde güvenlik sistemleri de bulunuyor.

NTepe Prestij 1-2 detaylı bilgi için tıklayınız.

Tahtalı Park Evleri 
Tahtalı Grup tarafından inşa edilen Tahtalı Park Evleri projesinde 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Mudanya'da hayata geçirilen Tahtalı Park Evleri projesi 6'şar katlı 11 blokta 142 konut olarak tasarlanıyor. Sosyal donatı alanı bakımından zengin olan Tahtalı Park Evleri'nde kamelya, çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, yeşil alanlar, fitness center ve kafeterya bulunuyor. 

Tahtalı Park Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Sealine Mudanya 
Mescioğlu imzası ile inşa edilen Sealine Mudanya Bursa Mudanya yoluna yakın cephede yükseliyor. Sealine Mudanya'da 3+1 dairelerin yanı sıra 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. 7 etaptan oluşan 
Sealine Mudanya projesinde toplam 400 daire bulunuyor. Sealine Mudanya projesinde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, 24 metrekare balkonlar ve bay ve bayan için ayrı olarak dizayn edilmiş kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 

Sealine Mudanya detaylı bilgi için tıklayınız.

Balkan Evleri 2 
NGT İnşaat imzası taşıyan 
Balkan Evleri 2 projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri ile alıcılara sunuluyor. Görükle Göçmen Konutlarında yer alan Balkan Evleri 2 projesi 3 blokta 38 dairelik butik bir proje özelliği taşıyor. Balkan Evleri 2 projesinde açık otopark alanı da yer alıyor.

Balkan Evleri 2 detaylı bilgi için tıklayınız.

Mudanya Rüzgar Evleri 
CNR Group tarafından inşa edilen Mudanya Rüzgar Evleri projesi
nde, 2+1 daireler (80 ila 120 metrekare), 3+1 normal ve dubleks daireler ise (185 ila 250 mertrekare) aralığında yer alıyor. Kumyaka Yolu üzerinde konumlandırılan Mudanya Rüzgar Evleri projesi 2 blokta toplam 32 daireden oluşuyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip Mudanya Rüzgar Evleri projesinde açık otopark, 2 adet yüzme havuzu, açık - kapalı fitness salonu, sauna, fin hamamı ve çocuk oyun alanı bulunuyor. 

Mudanya Rüzgar Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Orange City 
Özdilek Hoding tarafından yapılan Orange City projesinde 16 adet 2+1 daire, 74 adet 3+1 daire ve 26 adet 4+1 dubleks daire yer alıyor. Nilüfer'de konumlandırılan Orange City projesi 9 blokta 116 daireden oluşuyor. Orange City projesinde 2+1 daireler için 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler için 2 araçlık otopark imkanı bloklara ait kapalı depo alanı da bulunuyor. Çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunan Orange City projesinde sauna da yer alıyor.

Orange City detaylı bilgi için tıklayınız.

Değirmen Park Evleri 
Reform Grup İnşaat imzasıyla yükselen Değirmen Park Evleri projesinde 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daireler de bulunuyor. Yıldırım Değirmenlikızık mahallesinde inşa edilen Değirmen Park Evleri projesi katlı 4 bloktan oluşuyor. Değirmenpark Evleri'nde kapalı fitness salonu, çocuk parkı, kamelya, kapalı ve açık otopark, kameralı güvenlik sistemi, merkezi uydu sistemi, şelaleli süs havuzu, yeşil alanlar, ekmek fırını ve market bulunuyor.

Değirmen Park Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Kestel Zorlupark Evleri 
Bursa'nın Kestel ilçesinde Vani Mehmet Mahallesinde konumlandırılan Kestel Zorlupark Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor. Kestel Zorlupark Evleri 6 blokta 128 daireden oluşuyor. Kestel Zorlupark Evleri projesinde açık otopark, 24 saat güvenlik, yürüyüş parkuru, çocuk parkı gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Kestel Zorlupark Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Mavi Yeşil Mudanya 
Emiroğulları İnşaat'ın inşa ettiği Mavi Yeşil Mudanya projesinde  2+1 normal daire 115 metrekare (24 adet), 3+1 normal daire 150 metrekare (81 adet), 4+1 çatı dubleksi 220  metrekare (8 adet), 5+1 çatı dubleksi 270 metrekare (18 adet), 6+1 çatı dubleksi 293 metrekare (9 adet)  yer alıyor. Mavi Yeşil Mudanya projesi 11 blok 140 daireden oluşuyor. 4 katlı bloklar şeklinde projelendirilen Mavi Yeşil Mudanya'da aqua parklı yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, koru alanı, yürüyüş yolu, anaokulu, 24 özel güvenlik, açık otopark bulunuyor.

Mavi Yeşil Mudanya detaylı bilgi için tıklayınız.

Turkuaz Plus 
Gültay İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Plus 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerine sahip bulunuyor. Toplamda 187 adet daireden meydana gelen Turkuaz Plus 9 blok halinde inşa ediliyor. Lokasyon olarak Balat'ta konumlanan Turkuaz Plus, Mudanya'ya ve Bursa Feribot İskelesi'ne 15 dakika, Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika ve organize sanayi bölgelerine 8 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Turkuaz Plus detaylı bilgi için tıklayınız.

Melek Residence 
Tugay İnşaat tarafından inşa edilen Melek Residence projesinde 12 adet 1+1, 30 adet 2+1, 10 adet 3+1 çatı dubleks, 4 adet 2+1 çatı dubleks seçenekleri yer alıyor. Mudanya'nın Halitpaşa bölgesinde konumlandırdığı  Melek Residence projesinde toplam 6 blok ve 56 daire bulunuyor. 

Melek Residence detaylı bilgi için tıklayınız.

Olivium Residence 2
Buryap İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Olivium Residence 2 projesinde 38 adet 2+1, 6 adet 3+1, 13 adet 2+1 dubleks, 7 adet 3+1 dubleks, 2 adet 4+1 dubleks daire bulunuyor. Mudanya'da yükselen Olivium Residence 2 projesi 66 daire ve 4 iş yerinden oluşuyor. 5 katlı 6 bloktan oluşan Olivium Residence 2'de özel peyzaj, dinlenme terasları, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor merkezi, fitness salonu, açık/kapalı otopark, kameralı site güvenliği, görüntülü diafon sistemi, merkezi uydu anten sistemi, teknik servis desteği, özel kabinli tam otomatik asansör gibi özellikler yer alıyor.

Olivium Residence 2 detaylı bilgi için tıklayınız.

NTepe Prestij 1-2 
NTepe Yapı tarafından inşa edilen NTepe Prestij 1-2 projesinde 
3+1 normal, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daire seçenekleri sizlere sunuluyor. Nilüfer Görükle'de yükselen NTepe Prestij 1-2 projesinde çocuk oyun alanı yer alıyor. Otopark imkanı da sağlayan NTepe Prestij 1-2 projesinde güvenlik sistemleri de bulunuyor.

NTepe Prestij 1-2 detaylı bilgi için tıklayınız.
  

Tahtalı Park Evleri 
Tahtalı Grup tarafından inşa edilen Tahtalı Park Evleri projesinde 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Mudanya'da hayata geçirilen Tahtalı Park Evleri projesi 6'şar katlı 11 blokta 142 konut olarak tasarlanıyor. Sosyal donatı alanı bakımından zengin olan Tahtalı Park Evleri'nde kamelya, çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, yeşil alanlar, fitness center ve kafeterya bulunuyor. 

Tahtalı Park Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Green Life 
Yıldız İnşaat tarafından inşa edilen 
Green Life projesi 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 daire seçenekleri ile her yaşam stiline uygun daireyi alıcılarına sunuluyor. Mudanya'da konumlandırılan Green Life projesi 6 blokta 81 daireden oluşuyor. Green Life'ta kafeterya, spor salonu, kapalı otopark, misafir otoparkı, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı bulunuyor. 

Green Life detaylı bilgi için tıklayınız.

Gökçadır Boutique 
Gökçadır İnşaat'ın hayata geçirdiği 
Gökçadır Boutique projesinde 2+1 dairelerin yanı sıra 3+1 daire seçeneğide bulunuyor. Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Gökçadır Boutique projesi tek blokta 30 daireden oluşuyor. Gökçadır Boutique'de akıllı ev sistemi ve 24 saat özel güvenlik hizmeti yer alıyor. 

Gökçadır Boutique detaylı bilgi için tıklayınız.

Ntepe Koza 3 
Ntepe Yapı imzası ile hayata geçiririlen 
Ntepe Koza 3 projesinde  85 metrekare 2+1 normal daireler, 170 metrekare 4+1 çatı katı daireler bulunuyor. Nilüfer Görükle'de yer alan Ntepe Koza 3 projesi 6 katlı 2 bloktan oluşuyor. Ntepe Koza 3 projesi Ntepe Koza projelerinin üçüncü etabı olarak dikkat çekiyor.

Ntepe Koza 3 detaylı bilgi için tıklayınız.

Aura Loft 
NGT İnşaat tarafından inşa edilen Aura Loft projesinde 
2+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Nilüfer bölgesinde Ata Bulvarı'nda projelendirilen Aura Loft projesi 6 katlı tek bloktan oluşuyor. 30 daire ve 6 ticari alanın yer aldığı Aura Loft projesinde lokasyon avantajı bulunuyor.

Aura Loft detaylı bilgi için tıklayınız.

Taşyakan Safir Evler
Taşyakan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Taşyakan Safir Evler projesinde 
109 metrekare 2+1 bahçe katı ve 225 metrekare 2+1 dubleks daireler yer alıyor. 3 blokta 84 daireden oluşan Taşyakan Safir Evler projesi Nilüfer Altınşehir'de yer alıyor. Taşyakan Safir Evler'de yeşil alanlar, oturma alanları, fitness salonu, sosyal alanlar, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve açık otopark yer alıyor.  

Taşyakan Safir Evler detaylı bilgi için tıklayınız.

Prestij Royal 
Bakyapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Royal projesi
nde 2+1 normal daire, 2+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekeleri bulunuyor. Altınşehir metrosunun karşısında yükselen Prestij Royal projesinde 97 metrekare ve 120 metrekare arasında büyüklüklere sahip normal daire ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 12 katlı tek blokta 57 daireden oluşan Prestij Royal projesinde 57 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

Prestij Royal detaylı bilgi için tıklayınız.

Taşyakan Yakut Evler 
Taşyakan İnşaat tarafından inşa edilen 
Taşyakan Yakut Evleri projesinde 36 2+1 normal dairenin yanı sıra 8 adette 4+1 dubleks daire bulunuyor. Ertuğrulkent metrosuna 5 dk yürüme mesafesinde konumlandırılan Taşyakan Yakut Evleri projesi 2 blokta 44 daireden oluşuyor. Taşyakan Yakut Evleri projesinde çocuklar için oyun alanları, çocuk havuzu, fitness tesisi, otopark, kamelyalar yer alıyor. 

Taşyakan Yakut Evler detaylı bilgi için tıklayınız.

Deniz Kabuğu Evleri 
Umi İnşaat imzalı 
Deniz Kabuğu Evleri projesinde 2+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 6+2 dubleks daire tipleri yer alıyor. Mudanya'da konumlandırılan Deniz Kabuğu Evleri projesinde 7 blok ve 168 daire bulunuyor. 12.000 metrekareden oluşan sosyal donatı alanına sahip olan Deniz Kabuğu Evleri projesinde açık yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark sizlere sunuluyor.

Deniz Kabuğu Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Grand Halitpaşa 
Birel İnşaat tarafından inşa edilen 
Grand Halitpaşa projesinde 3+1 normal kat, 2+1 normal kat, 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Mudanya'da yer alan Grand Halitpaşa projesinde 5 blokta toplam 40 daire bulunuyor. Grand Halitpaşa projesinde yüzme havuzu, oyun alanları, peyzaj düzenlemeleri, yürüyüş parkurları, seyir sohbet terasları bulunuyor.

Grand Halitpaşa detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181