Bursa Harmony Towers'da peşinatsız kampanya!
Eroğlu Gayrımenkul’un Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers, yatırımcılara 15 Aralık tarihine kadar geçerli olacak, 1.900.- TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim olanağı sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul’un Bursa’nın hızla gelişen Nilüfer İlçesi’nde konumlandırdığı, ferahlığı ve kalitesiyle her açıdan uyumlu bir yaşam sunan Harmony Towers’ta yaşam katlanarak artıyor. 15 Aralık tarihine kadar devam eden kampanya, 1.900.-TL taksit ve 0 peşinat ile yatırımcıları Bursa’nın yeni ikonunda yaşamaya davet ediyor. Harmony Towers projesi, hemen teslim ayrıcalığı da sağlıyor. Konut alıcılarına büyük avantaj sağlayan kampanya, hayallerini ertelemek istemeyenlerin tercihini oluşturuyor.

Daha iyi bir hayatı çocukları ile birlikte deneyimlemek isteyen ailelere, doğanın içinde güvenli ve eğlenceli bir hayat vadeden Harmony Towers, aktivite ve spordan daha fazlasını sunuyor. Sosyal tesislerinden sakinlerin tamamının ücretsiz faydalanabileceği, bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzunun bulunduğu Harmony Towers’da, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkan Harmony Towers’da, enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilerek bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih ediliyor; otomatik sulama ve damlama sistemleri bulunuyor.

Sosyal yaşamın kalbinin attığı renkli bir ortam
Harmony Towers, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri ile Bursa’ya yeni bir bakış getiriyor. Her dairede bulunan terasları, kulelerden izlenebilen Uludağ manzarası, yaklaşık 5.500 m² büyüklüğündeki özel peyzaj alanı ve yanı başındaki 250 mağazalık alışveriş merkezi ile pozitif ve elit bir yaşam düşleyenlere beş yıldızlı bir yaşam sunuyor. Harmony Towers projesinde kulelerin geniş ve ferah yapısı öne çıkıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı proje, her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor.

Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile Harmony Towers, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliği taşıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de bir değer olarak öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181