Endülüs Park Rezidans ve AVM'de yaşam başlıyor!
Firma: Endülüs Gayrimenkul
Proje:
 Endülüs Park & AVM

Bursa'ya yenilikleri getiren karma bir proje olan Endülüs Park Rezidans ve AVM'de konutlarda önümüzdeki günlerde yaşam başlıyor.

55 metrekareden 240 metrekare’ye kadar çeşitlenen konut çözümlerinin yer aldığı Endülüs Park Rezidans ve AVM'nin A,B ve D olarak konumlanan konut bloklarında 1+1, 1+1 loft , 2+1, 2+1loft, 3+1 ve 4+1 teras dubleks, 5+1 teras dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede C Blok sosyal yaşam alanlarına ayrılırken, konut bloklarından tamamen ayrı olarak konumlandırılan D Blokta ise AVM yer alıyor. 

250 konut ve 110 mağazanın yer aldığı Endülüs Park Rezidans ve AVM aynı zamanda Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si olma özelliğini taşıyor.


Endülüs Park Rezidans ve AVM'de, fitness salonu, geniş kapsamlı akıllı ev otomasyon sistemi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, çok amaçlı salon ve yürüyüş alanları yer alıyor.

Bursa'ya yeni bir yaşam alanı kazandıran Endülüs Park Rezidans ve AVM projesinde konut oturumları tamamlana kadr genel temizlik ve güvenlik himeti verilicek ancak, oturumların tamamlanması sonrasında ise gerçek anlamda bir rezidans hizmetine geçiş yapılacak.

Endülüs Park Rezidans ve AVM fiyat bilgisi için tıklayınız.



Endülüs Park Rezidans ve AVM iletişim;  
Adres: Ahmet Yesevi Mh. Sanayi Cd. No : 451 Balat - Nilüfer / BURSA
Telefon: (0224) 242 52 58

Web: www.enduluspark.com

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181