Ergünkent Doğuşkent projesinde lansmana özel fiyatlar!
4 bin 800 metrekaresinin yeşil alana ayrılacağı Ergünkent Doğuşkent projesinde lansmana özel fiyatlar konut alıcılarına sunuluyor. Ergünkent Doğuşkent projesinde lansmana özel fiyatlar 17-23 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli olacak.

Bursa Nilüfer'de 3 blok olarak tasarlanan Ergünkent Doğuşkent projesi 196 adet konuttan oluşacak. Ergünkent İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Ergünkent Doğuşkent projesinde 36 adet loft daire, 20 adet bahçe dubleksi ve 140 adet 3+1 normal daire bulunacak.

6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Ergünkent Doğuşkent projesinde kapalı otopark, fitness, çocuk oyun alanı, yürüyüş alanı, güvenlik ve profesyonel site yönetimi yer alacak. Ergünkent Doğuşkent projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek.

Ergünkent Doğuşkent projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Ergünkent Doğuşkent projesi fiyat? Tıklayınız.

Ergünkent Doğuşkent projesi iletişim!
Web: www.ergunkent.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181