Evke Yapı devam eden projeler güncel liste!
Son yıllarda gerçekleştirdiği nitelikli projeleri ile adından sıkça söz ettiren Evke Yapı'nın devam eden projeleri hakkında detaylı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Evke Olea Armonia yükselmeye devam ediyor...

Bursa Bademli bölgesinde hayata geçirilen Evke Olea Armonia projesinde ikiz dubleks olarak tasarlanmış 24 adet villa ve 60 adet farklı metrekarelere sahip daire bulunuyor. 185 metrekare ve 380 metrekare arasından değişen daire büyüklüklerine sahip Evke Olea Armonia projesinde ikiz dubleks olarak tasarlanan villa konseptinde her villaya özel 350 metrekarelik özel bahçe ve yüzme havuzu yer alıyor.

Evke Flex Office'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor..
Bursa Yalova yolu'nda 5 bin 686 metrekare alan üzerinde yükselen Evke Flex Office projesi 17 dükkan ve 77 ofisten oluşuyor. Evke Flex Office projesinde 5 farklı tipte hazırlanan ofislerden A tipi 50 metrekare, B tipi 80 metrekare, C tipi 95 metrekare, D tipi 105 metrekare, E tipi officeler ise 200 metrekare kullanım alanı ile tasarlanıyor.

VRF-VRS sistemi ile tasarlanan Evke Flex Office, merkezi iklimlendirme konusunda da ciddi bir tasarruf sağlıyor. Evke Flex Office projesi içerisinde dinlenme terası, toplantı odası, ibadet yer, resepsiyon ve kat terasları, cafe ve restorantlar yer alıyor. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181