Gold Life Evleri Altın İnşaat imzası ile yükseliyor!
Mustafa Altın tarafından kurulan Altın İnşaat imzası ile Hasanağa'nın yeni yerleşim alanlarından biri olan Kızılcıklı bölgesinde inşası devam eden Gold Life Evleri 20 adet daireden oluşan butik bir yaşam sunuyor. Gold Life Evleri projesi doğayla içiçe, planlaması tamamlanmış bir yaşam alanı olan Hasanağa Kızılcıklı bölgesinde sakin ve şehrin stresinden uzakta yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

16 adet 3+1 ve 4 adet dubleks dairenin bulunduğu Gold Life Evleri projesinde daire kullanım alanları 106 metrekareden başlıyor. Geniş balkonlar ile tasarlanan Gold Life Evleri'nde açık otopark, çocuk oyun alanı, kamelyalar dışında, bina altında spor alanı, kafeterya, masa tenisi vb sosyal donatıların bulunduğu 600 metrekare yaşam alanı bulunuyor.

Gold Life Evleri Bursa fiyat için tıklayınız.

Gold Life Evleri Bursa teslim tarihi için tıklayınız.

Gold Life Evleri İletişim!
Adres: Kızılcıklı Mh. Şehit Çavuş Erman Aydın Cd. No.7 Nilüfer/BURSA
Telefon: 530 552 58 46
Web: temelindeguvenvar.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181