GYODER Bursa konut projeleri kampanyası!
Yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunan Bursa konut projeleri haberimizde yer alıyor. İşte o projeler....


Bursa Prestij Elit
Bak Yapı imzası ile 60.000 metrekare alanda yükselen Prestij Elit projesinde GYODER kampanyası sizleri bekliyor. 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunulan kampanya kapsamında peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20 olarak belirleniyor. 4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Prestij Elit projesinde 4+1, bahçe katı ve normal daire planlı daireler de bulunuyor. Prestij Elit projesinde 3+1 dubleks daireler 168 metrekare ila 192 metrekare arasında değişklik gösteriyor.  Her daireye ait 2 ayrı otoparka sahip Prestij Elit projesi metro istasyonu, toplu taşıma ve özel okullara yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.

Bursa Prestij Elit projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.


Bursa Prestij Optimum
Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Optimum projesinde GYODER fırsatı alıcılarına sunuluyor. Yüzde 20 peşinatın yanı sıra, yüzde 0.7 faizli kredi imkanı ve 10 yıl vade kampanyası Prestij Optimum'dan ev almak isteyenleri bekliyor. Bursa'nın gelişen bölgesi Demirtaş'ta yer alan Prestij Optimum projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temel sistemi ile yükselecek olan Bakyapı Prestij Optimum, konvansiyonel inşaat tekniği ile tamamlanacak.

Bursa Prestij Optimum projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.


Korupark Terrace
Bursa Korupark AVM ve Korupark Evleri’nin bitişiğinde yer alan arazide yer alan Korupark Terrace projesinde yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuluyor. Yaşamın başladığı Korupark Terrace projesi 16 blok ile 678 daireden oluşuyor. Korupark Terrace evlerinde, daire tiplerinin 1+1’den 4+1’e kadar uzanan çeşitliliğe sahip olması, bütün dairelerin iç peyzaja bakıyor olması, yüksek ve alçak blok seçeneklerinin sunulması gibi farklılıklar ön plana çıkıyor. Korupark Terrace projesinin 102.213 metrekarelik konut alanı bulunuyor.

Korupark Terrace projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.


Bursa Modern
Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Bursa Modern projesinde GYODER fırsatı alıcılarına sunuluyor. Yüzde 20 peşinatın yanı sıra, yüzde 0.7 faizli kredi imkanı ve 10 yıl vade kampanyası Bursa Modern projesinden ev almak isteyenlere sunuluyor. 2007 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Bursa Modern projesi 26 bin metrekare gölete sahip. Bursa Modern projesinde 2788 konut yer alıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 , 5+2 daire seçenekleri bulunan Bursa Modern projesinde daireler 65 ila 586 metrekare aralığında değişiyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181