Harmony Towers Bursa fiyat!
Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Sakinlerine bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri ve Alışveriş Caddesi ile Bursa’nın yeni yaşam merkezi Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare birim fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eroğlu Gayrimenkul’un tekstilden gelen estetik anlayışını ve bilgi birikimini yansıtarak yeni yaşam alanları oluşturduğu marka projeleri, inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Projelerini bulunduğu bölgenin ihtiyaçlarını gözeterek özgün ve öncü bir konseptle hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul’un; Bursa’nın hızla gelişen Nilüfer İlçesi’nde konumlandırdığı, ferahlığı ve kalitesiyle her açıdan uyumlu bir yaşam sunan Harmony Towers’ta yaşam başladı.

42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde 160 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Harmony Towers, her daireye bahçe keyfi yaşatan terasları; genişliği ve ferahlığı ile dikkat çeken kuleleri, yaklaşık 5500 m² büyüklüğündeki iç avlusu ile sahiplerine beş yıldızlı bir yaşam sunuyor. Harmony Towers projesinde kulelerin geniş ve ferah yapısı öne çıkıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer aldığı proje, her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor.

Her yönüyle çevreye duyarlı
Sosyal tesislerinden sakinlerin ücretsiz faydalanabileceği, bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzunun bulunduğu Harmony Towers’da, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekara büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Projede ayrıca 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise 2 araçlık kapalı otopark imkânı sunuluyor. Çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkan Harmony Towers’da, enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilerek bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih ediliyor; otomatik sulama ve damlama sistemleri bulunuyor.

Sosyal hayatı yakına getiren “Cadde Mağazaları”
Bursa’nın yeni ikonu Harmony Towers konutlara değer katacak ‘Cadde Mağazaları’nı da içinde barındırıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de ciddi bir değer olarak öne çıkıyor. Kafe ve restoranları, mağazalarıyla Alışveriş Caddesi; sosyal yaşamın kalbinin attığı renkli bir ortam sunuyor. Harmony Towers’ta dairelerin tesliminin ardından Alışveriş Caddesi’ndeki mağaza ve dükkanların da satışı hızla devam ediyor.

Banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare birim fiyatları ile hemen teslim
Heyecan verici tasarıma ve konforlu yaşam alanlarına sahip Harmony Towers projesi, hemen teslim ayrıcalığı sağlıyor. Proje, banka kredisiz 48 ay vade imkânı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare birim fiyatlarıyla satışa sunuluyor. 109 metrekareden başlayan 1+1 daireleriyle geniş ve konforlu yaşam alanları bulunan Harmony Towers, yatırımlara değer katma fırsatı da veriyor.

Bugüne kadar İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Oksizen Konutları, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Yeni Moda Evleri projelerini tamamlayarak müşterilerine teslim eden ve Skyland İstanbul projesi ile İstanbul’u dünya markası konumuna getirecek prestijli bir işe imza atan Eroğlu Gayrimenkul, Bursa’nın yeni ikonu Harmony Towers ile yeni yaşam alanlarını artırmaya devam ediyor.

Harmony Towers havadan görüntü izlemek için tıklayınız.

Harmony Towers Satış Ofisi iletişim bilgileri!
Adres: Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi No:1 Harmony Towers A2-3 Satış Ofisi Nilüfer/ Bursa
Tel: 0224 453 55 40

Eroğlu Gayrimenkul iletişim bilgileri!
Adres: Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş Zafer Mahallesi Çınar Sokak No:2 Kat: 5 Yenibosna 34194 İstanbul
Tel: 0 212 652 32
Müşteri Hizmetleri: 444 37 97
www.eroglu.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181