Hemen Teslim Bursa Konut Projeleri! İşte 10 proje ve fiyatları...
Bursa konut projeleri ve satışları her geçen gün artarak devam ediyor. İnşaat sektörünün nabzını tutan şehirler arasında yer alan Bursa'da projelerini 3 ay ile 6 ay arasında değişen sürelerde erken teslim etmeye başlayan şirketler gerek konut alıcılarına gerekse de yatırımcılarına avantaj oluşturmayı amaçlıyor.

Peki Bursa'da satışı yapılarak hemen teslimi gerçekleşen Bursa konut projeleri hangileri? Yeni konut projelerindeki hemen teslim fiyatları ne kadar?

İşte hemen teslim dairelerde merak edilenler ve yanıtları;


1) ATIŞ YAPI'DAN BUTİK BİR YAŞAM PROJESİ; TAŞ MAHAL 
Atış Yapı tarafından Bursa'nın gözde yerleşim alanlarından olan Nilüfer Altınşehir'de konumlandırılan Taş Mahal projesi, tek blokta 29 daireden oluşuyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Taş Mahal projesinde 7 katlı tek blok yer alıyor. 2000 metrekare alan üzerinde yükselen Taş Mahal projesi toplu taşımaya yakın arter üzerinde 24 saat güvenlik hizmeti ile yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. Taş Mahal projesinde daire fiyatları 239 Bin TL'den başlıyor. 
Web: www.atisyapi.com/tr

2) SAPPHİRE YUNUSELİ İLE YEPYENİ BİR HAYAT...
Atış Yapı'nın Yunuseli bölgesinde hayata geçirdiği Sapphire Yunuseli projesi 6 blokta 84 daireden meydana geliyor. 5 bin 750 metrekarelik arsa üzerine kurulan Sapphire Yunuseli projesinde konutların yanı sıra 4 adet işyeri de bulunuyor. 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks daire seçenekleri sunulan Sapphire Yunuseli'nde 3+1 daireler 135 metrekare, 4+1 dubleksler ise 200 metrekare olarak tasarlanıyor. Projede 12 adet 4+1 dubleks, 72 adet 3+1 bulunuyor. Her türlü sosyal donatının bulunduğu Sapphire Yunuseli'nde yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kameralı takip sistemi ve açık otopark bulunuyor. 
Web: www.atisyapi.com/tr

3) YUNUSELİ'NİN MERKEZİNDE BİR PROJE; YUNUCİTY
Konut projelerinin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelen Yunuseli'de Atış Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Yunucity projesinde uygun ödeme koşulları alıcılarına sunuluyor. Yunucity projesi toplam 56 daire ve 8 ticari alandan oluşuyor. Yunuseli'nin merkezi konumunda yer alan Yunucity projesinde daire tipleri ise 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire olarak tasarlanıyor. Yunucity projesinde normal daireler brüt 130 metrekare, dubleks daireler ise brüt 220 metrekare olarak kurgulanıyor.
Web: www.atisyapi.com/tr​

4) HALİTPAŞA KONAKLARI'NDA SON DAİRELER SATIŞTA
11 Blok ve 88 daireden oluşan Halitpaşa Konakları son 19 dairenin satışı başladı. Lik Yapı imzasıyla Mudanya'da hayata geçen Halitpaşa Konaklarıaynı zamanda bölgenin ilk ve tek ödüllü projesi olarak öne çıkıyor. 3 oda 1 salon olarak kurgulanırken, normal daireler brüt 180 metrekare, net 120 metrekare, dubleksler ise brüt 337, net 198 metrekare olarak tasarlandı. Konumu itibariyle zeminden itibaren denizi görmesiyle konut alıcılarının beğenisini kazanan Halitpaşa Konaklarında sosyal donatı alanları da oldukça ilgi görüyor. Halitpaşa Konakları projesinde bahçe katı dairelerin fiyatları 350 bin lira olarak belirlendi. 
Web: www.likyapiinsaat.com.tr

5) ALICISINA YÜZDE 60 KAZANDIRAN PROJE; PRESTİJ MODERN
Bakyapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Modern projesi 13 blokta 918 konut ve 57 ticari alandan oluşuyor. Toplam 173.000 metrekare inşaat alanına sahip Prestij Modern projesinde 18.000 metrekare yeşil alan ve 2.000 metrekare sosyal tesis alanı yer alıyor. Prestij Modern projesi Osmangazi ilçesi sınırlarında konumlandırılıyor.
Web: www.bakyapiprestijmodern.com

6) TAMAMI 3+1 PROJE; BAKGÖR YAŞAM EVLERİ 6
Bursa Nilüfer Ertuğrul Mahallesi'nde hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor. Osmangazi Hipodromu'na yakın bir konumda olan Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinde daireler beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor. Bakgör İnşaat’ın imzasıyla hayata geçen projede daire fiyatları 239 Bin TL’den başlıyor. 
Web: www.bakgorinsaat.com.tr​

7) NİLFEA ÖZLÜCE'DE YAŞAM BAŞLADI
BTG İnşaat tarafından hayata geçirilen Nilfea Özlüce Bursa Özlüce'de inşa ediliyor. Nilfea Özlüce standart daireler 3+1'ler 145 metrekare ile 165 metrekare, teras 3+1 daireler 189 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Projedeki bahçeli dairelerde ise 50 metrekare bahçe alanı yer alıyor. Projede akıllı ev sistemi, fitness merkezi, kapalı çocuk oyun salonu, çocuk oyun parkı, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve çok amaçlı spor alanı yer alıyor. Nilfea Özlüce'de daireler 459 bin TL'den başlıyor.
Web: www.btginsaat.com.tr

8) ÖZLÜCE'DE GENİŞ AİLELERE ÖZEL PROJE; AİRON RESİDENCE
Bursa Özlüce'de BTG inşaat tarafından inşa edilen Airon Residenece projesinde 4+1 normal daire ve 4+2 dubleks daire seçeneklerinin bulunuyor. Airon Residence projesinde 4+1 daire tipleri 175 metrekare, 4+2 daire tipleri ise 347 metrekare kullanım alanına sahip. 32 daireden oluşan ve akıllı ev teknolojisi  bulunan Airon Residence'ta fitness merkezi, bay- bayan sauna, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açılır-kapanır yetişkin ve çocuk havuzu, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi ayrıntılar yer alıyor. 
Web: www.btginsaat.com.tr​

9) LİK YAPI'DAN BİR MUDANYA PROJESİ DAHA; BURGAZPARK EVLERİ 3
Lik Yapı'nın imzasıyla yükselen Burgazpark Evleri 3.Etap 18 blok 206 daireden oluşuyor. Burgazpark Evleri 3.Etap projesinde 3+1 normal kat, 3+1 bahçe katı ve 5+1 çatı dubleks daire seçenekleri bulunuyor.  Burgazpark Evleri 1. ve 2. Etap'tan sonra hayat geçirilen Burgazpark Evleri 3 projesinde, yazlık-kışlık kafe, açık otopark, havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve kum havuzu yer alıyor. Mudanya'da konumlandırılan Burgazpark Evleri 3.Etap'ta son bahçe katı daireler 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Burgazpark Evleri 3.Etap'ta fiyatlar dairenin konumuna ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor.
Web: www.likyapiinsaat.com.tr 

10) LOKASYONU İLE DİKKAT ÇEKEN PROJE; ÇAMLIK KONAKLARI
3.522 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Çamlık Konakları projesi Lik Yapı tarafından inşa ediliyor. Çamlık Konakları projesinde 3 oda 1 salon 150 metrekare daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Daire fiyatlarının konuma göre değişiklik gösterdiği Çamlık Konakları projesi 30 daireden oluşuyor. İDO iskelesine 5 dk mesafede bir konumda bulunan Çamlık Konakları projesinde havuz, yazlık-kışlık spor alanı, yazlık-kışlık kafe ve içerisinde çocuk oyun alanı, 2.5 km’lik yürüyüş yolu, açık otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.
Web: www.likyapiinsaat.com.tr​

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem ture 6 yıl önce

Ödeme seçenekleri nasil

banner182

banner181