Karat Bademli nerede? İşte lokasyonu...
Kesici İnşaat Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Karat Bademli projesi Bursa Bademli'de konumlanıyor. Projenin açık adresi; Bademli mh.6.cadde  Bademli/Mudanya/BURSA  



7 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Karat Bademli projesinde dairelerin büyüklükleri 175 metrekare ila 321 metrekare arasında değişiyor. 8 adet 4+1 dubleks ve 16 adet 3+1 dairenin yer aldığı Karat Bademli'nin yüzde 80'i sosyal donatı ve yeşil alanlara ayrılıyor.

3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairenin bulunduğu Karat Bademli projesi 24 konuttan oluşuyor. Az katlı mimariye sahip olan Karat Bademli projesi 4 blok olarak tasarlanıyor. Her blokta 6 dairenin bulunduğu Karat Bademli projesi butik konsepte inşa ediliyor.

Karat Bademli teslim tarihi? Tıklayınız.

Karat Bademli fiyat? Tıklayınız.

Karat Bademli iletişim!
Adres: Bademli mh.6.cadde  Bademli/Mudanya/BURSA  
Telefon: 0224 538 63 00
Web: www.karatbademli.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181