Murat Özer'den yeni proje Selam Rezidans
Son dönemlerde yeni konut projeleri ile öne çıkan Yunuseli'de hayata geçmesi beklenen Selam Rezidans, Murat Özer İnşaat tarafından konut alıcılarının beğenisine sunuldu.

Toplam 151 daireden oluşan Selam Rezidans projesinde 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Farklı mimarisi ve sosyal donatı alanları ile bölgenin iddialı projeleri arasında yer almak isteyen Selam Rezidans projesinde 3+1 daireler brüt 130 metrekare, 4+1 daireler ise brüt 150 metrekare olarak tasarlandı.

Yunuseli Toki Basın Sitesinin karşısında yükselecek olan Selam Rezidans projesinde sosyal donatı alanı olarak; hamam, sauna, spor alanları, alışveriş alanları ve yürüyüş sahaları bulunuyor. Murat Özer İnşaat tarafından satışa sunulan Selam Rezidans projesinde daire fiyatları ise 350 bin liradan başlıyor.

Selam Rezidans teslim tarihi için tıklayınız.

Ayfer Erdoğan/ EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181