'Olea Armonia By Evke' projesinin teslim tarihi 2018!
Evke Yapı; doğallığı odağına alan mimarisi, sertifikalı evleri, sosyal yaşamı, geçmiş yılların modasına ait detayları ile komşuluk ilişkilerini özlemle anan tüketici grubuna yönelik tasarladığı Olea Armonia By Evke'nin teslimatına Eylül 2018'de başlayacak. Evke Grup Genel Koordinatörü Mimar Murat Evke, Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin devam ettiğini söyledi. Bu projede şehir hayatındaki telaşesinden uzaklaşmak isteyenleri, sakin bir yaşam alanı buluşturmak istediklerinin altını çizen Evke, "Bu konuda genel olarak projelerde bir boşluk söz konusu. Biz söz konusu boşluğu Olea Armonia By Evke ile doldurmak istiyoruz" dedi.

Projenin detayları hakkında bilgiler veren Murat Evke, komşuluğu paylaşım alanı olarak hedefleyen Lounge bölümünde şömineli oturma ve sohbet alanı, piyano dinleti salonu, büardo oyun alanı, özel tasarlanmış mutfakta yemek pişirme ve birlikte yeme alanının hazırlandığını bildirdi. Projenin aynı zamanda yağmur suyuylabahçe sulama ve güneş enerjisiyle ortak aydınlatma gibi çevreye dost detaylarıyla da dikkat çektiğini bildiren Evke, "Olea Armonia By Evke'de; j eneratör, sebze bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu, bisiklet parkı da bulunuyor. Ayrıca çocuklar için oyun alanlarımız var" dedi.

Teslimat. Eylül 2018'de
Projede teslimatın 2018 yılının Eylül ayı itibarıyla başlayacağını açıklayan Evke; her daire için iki araçlık kapalı otopark, villalara özel açık-kapalı otopark ve yüzme havuzları, yine her daire için açık misafir otoparkı ile engelli otoparkının da projenin detayları arasında yer aldığını bildirdi. Evke, şöyle devam etti: "Mudanya Feribot İskelesi'ne 10 dakika mesafede ve çevre yolunun hemen yakınında projelendirilen Olea Armonia By Evke, 22 bin metrekarelik alanda kuruluyor. Projede 16 adet 3+1 daire, sekiz adet 4+1, sekiz adet 5+1 dubleks, dört adet 6+1 dubleks daire ile 24 adet ikiz dubleks villa olmak üzere anahtar teslim toplam 60 konut yer alacak."

Ofis projeleriyle üç ödüle layık görüldü
Öte yandan, Evke Yapı'nın ofis projelerine verilen ödüllere de değinen Murat Evke, Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri 2016'da, Evke Trade Tower ile 'Bölgesine Değer Katan Ofis Projesi'; Evke Flex Office ile de 'Yaşama Değer Katan Ofis Projesi' ve 'En İyi Ofis Projesi' ödüllerinin sahibi olduklarını bildirdi. Lokomotif şirketleri Evke Yapı ile çevreye duyarlı, geri dönüşümü fazla, tasarruflu, aynı zamanda güvenlikli yapılar hedeflediklerinin altını çizen Evke, şöyle devam etti: "Evke Trade Tower'ı Ankara Yolu üzerinde hayata geçirdik. TSE Güvenli Yeşil Bina Sertifikası'na 'Yeni Bina' kategorisinde başvurusu kabul edilen Türkiye'deki ilk şirket de olduk. Proj emiz 17 bin 500 metrekare alana sahip. 14'ü dükkan, 51'i ofis olmak üzere toplam 65 bağımsız bölümden oluşuyor. Estetik dış cephesi, helikopter pisti, yürüyen merdiveni gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. 17 katlı ofis kulesiyle farklı bir duruş sergiliyor." Murat Evke, yine TSE Güvenli Yeşil Binakriterleri göz önüne alınarak tasarlanan ve başvurusu yapılan Evke Flex Office'te de cephede kırılmalar meydana getirilerek, kuzey ışığının öne alındığını söyledi "Ofis kulesi ve bazası dilatasyonlar ile ayrılarak, depreme karşıyapınmrijitliği artırıldı" diyen Murat Evke, "İstanbul Yolu'na cephe 5 bin 685 metrekare arazi üzerine yerleşen Evke Flex Office, 380 santimet re yüksekliğindeki ofislerin kat planının da getirdiği fleksibiliteyle, 50 metrekare den 820 metrekareye kadar planlanabil! yor. 15 kattan oluşuyor. 14 dükkan, 82 ofis ve bağımsız bölüm var. Sahip olduğu 3,5 dönümlük yeşil alanıyla dikkati çekiyor" dedi. Murat Evke, tamamlanan diğer ofis projelerinden Evke Medi Loft 1-2'nin Sağ hk Bakanlığı tarafından yayınlanan genel gelere uygun alanlarda ve bir muayeneha nede olması gereken tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandığını sözlerine ekledi.

Dünya Fuar Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181