Ömer Kumova Moda Bademli'yi anlattı!
Ömer Kumova, "Moda Bademli, Bursa'nın en değerli arazilerinden birinin üzerinde Bademli'nin merkezinde yer alacak. Projemizde, 70 bin metrekare arazi üzerine 55 bin metrekare yeşil alan bırakılarak, toplam 157 konut planlandı. 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 5+1 daireler ise 380 ila 480 metrekare aralığında dubleks olacak şekilde tasarlandı" dedi.

''19 adet teraslı villa bulunacak"
Projede özel havuz ve kapalı otoparkı bulunan 9 adet teraslı villanın bulunacağına işaret eden Ömer Kumova, her konuta iki araçlık kapalı otopark yeri ayrıldığını bildirdi. Sosyal tesisler kapsamında ise dört adet açık, bir adet kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol ve futbol sahası ve fitness salonunun projede yer alacağını ileten Kumova, şöyle devam etti: "Yine revir, site girişinde bekleme salonu, üç adet çocuk parkı, açık basketbol sahası, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi projemizi değerli kılan unsurlar arasında sıralanabilir. Projemiz Mart 2018 tarihinde teslim edilecek."

Moda Bademli'yi gerek kendi markaları gerek kent için değerli projeleri arasında konumlandırdıklarını söyleyen Ömer Kumova, 2016 yılı hedef ve projelerine de değindi. Kumova, "Bodrum Turgutreis'te Locca Bodrum adıyla toplam 21 villadan oluşan projemizi tamamladık. Bunun dışında, Balat bölgesinde 84 dairelik 3+1 dairelerden oluşan Balat-Stili projemize başladık. 2016'nın üçüncü çeyreğinde Ekokent bölgesinde 90 dairelik, 3+1 dairelerden oluşacak bir projemiz daha hayata geçecek" diye konuştu.

Bursa'da inşaat sektörünü de değerlendiren Ömer Kumova; malzeme, işçüik, kalite ve detay bakımından uluslararası standartlara sahip olduklarını belirterek, ihtiyaçlar doğrultusunda tüketiciye doğru yapılar sunduklarını iletti. Bilhassa Avrupa'daki kentlerin birçoğunda konutta dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ancak Türkiye'de bu alandaki devinimin devam ettiğini dile getiren Kumova, "Türkiye'deki hareket mesleğimizi canlı kılıyor. Fakat işçi göçü ve beyaz yakalı personele duyulan ihtiyaç süreci yavaşlatıyor. Bölgesel olarak bakıldığında ise yeni imara açılan alanların bulunmaması nedeniyle arsa bedelleri sürekli yükseliyor" değerlendirmesini yaptı.

Dünya Fuar Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181