Orange City Özdilek fiyatları 437 bin liradan başlıyor
Bursa konut üretimlerinin merkezi konumuna gelen Nilüfer'de inşaa edilen ve Özdilek Holding imzası taşıyan Orange City Özdilek projesinde daire fiyatları 437 bin liradan başlıyor.

118 metrekareden 321metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler sunan Orange City Özdilek projesinde, 16 adet 2 + 1, 74 adet 3+1 ve 26 adet 4+1 dubleks daire bulunuyor. Toplam 15 bin metrekare alan üzerinde 9 blok ve 116 daire olarak kurgulanan Orange City Özdilek projesi Nilüfer ilçesi Fethiye bölgesinde yükseliyor.

30 Aralık 2016'da teslim edileceği açıklanan Orange City Özdilek projesinde 5 bin metrekarelik yeşil alan, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe_06 8 yıl önce

özdilek projesi bana ilginç geldi, umarım güzel olur..

banner182

banner181