Tepeonaltı Göynüklü fiyat!
Özel mimarisi ile dikkat çeken Tepeonaltı Göynüklü projesinde daire fiyatları henüz netleşmedi.

5+1 ve 6+1 dubleks dairelerin yer aldığı epeonaltı Göynüklü projesinde 5 blok bulunuyor. Butik konsepte inşa edilen Tepeonaltı Göynüklü projesi 15 daireden oluşuyor. Tepeonaltı Göynüklü'de 5+1 daireler bürüt 356.90 metrekare, 6+1 dubleks alt kat daireler bürüt 174.30 metrekare ve 6+1 dübleks üst kat daireler bürüt 153.50 metrekare olarak tasarlanıyor.

5 bin 600 metrekare sosyal alan bulunan Tepeonaltı Göynüklü projesinde akıllı ev sistemi, multi soğutma sistemi, yerden ısıtma, titanyum çinko çatı sistemi, fitness, spor salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, kapalı ve açık kafeterya, barbekü alanı, açık misafir otoparkı ve 24 Saat güvenlik yer alıyor. Her daireye 15 metrekare depolama alanının bulunduğu projede her daire için de 2 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Tepeonaltı Göynüklü iletişim!
Adres: Odunluk Mah. Akademi Cad. Zeno İş Merkesi B blok No: 2/4
Telefon: 0224 245 55 55
Web: www.tepeonalti.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181