Tugay İnşaat projeleri detaylı bilgi!
Tugay Köse ve Halim Balıkçı'nın yönetiminde projelerini sürdüren Tugay İnşaat, Mudanya genelindeki konut üretimlerine devam ediyor. Melisa Rezidans, Melisa Rezidans Private, Melek Rezidans, Mia Burgaz ve Neo Trend adındaki konut projelerine imza atan Tugay İnşaat'ın devam eden konut projelerine ait bilgileri haberimize bulabilirsiniz.

İşte Tugay İnşaat projeleri ve güncel projeleri;

Melek Residence Projesi

Tugay İnşaat
’ın Halitpaşa’da yapımına başladığı ve 3.685 metrekarelik bir alana sahip Melek Residence projesinde toplam 6 blok ve 56 daire bulunuyor.  12 adet 1+1, 30 adet 2+1, 10 adet 3+1 çatı dubleks, 4 adet 2+1 çatı dubleks seçeneklerinin yer aldığı Melek Residence sahip olduğu sosyal donatı alanları ile de bölgenin öne çıkan projeleri arasında yer alıyor.

Neo Trend Evleri

Tugay İnşaat tarafından mavi ve yeşilin armonisinde hayat bulan Mudanya Güzelyalı'da yükselecek olan Neo trend projesi 70 daire oluşuyor. 

Toplamda 5 katlı bir yapı olacak Neo trend projesinde daire tipleri ise 1+1, metrekare büyüklükleri ise net 50 metrekare ile net 84 metrekare olarak kurgulanmış durumda.

Melisa Rezidans 2 

Tugay İnşaat tarafından hayata geçirilen Melisa Rezidans  projesi 6 blokta 96 daireden meydana gelmektedir. Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edilmektedir. Projede radye temel sistem, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güvenlik sistemi, çocuk oyun alanı, açık otopark, fitness center, sauna, cafeterya gibi özellikler bulunmaktadır.


Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181