Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi fiyat listesi!
Öğrencilere yönelik tasarlanan yükselecek olan ​Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi fiyat listesi belli oldu. Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle daire fiyatları 2+1'ler için 189 bin TL'den 100 metrekare 3+1 dubleks daireler için iser 319 bin TL'den başlıyor.

Uludağ Üniversitesi'ne yakın konumda bulunan Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi toplam 198 daireden oluşuyor. Konut ve ticari alanların bir arada olduğu bir proje olan Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi 2 bloktan oluşacak.

Nilüfer ilçesi Görükle bölgesinde yer alan Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesinde güvenlik, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kafeterya ve spor salonu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Konforlu bir yaşam sloganı ile tanıtılan Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi Görükle konut projeleri arasında yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk sahin 6 yıl önce

2 artı bir ler kaç metre kare ve ara katların fiyatları ne kadar

banner182

banner181