Turumtaş İnşaat Yalçınlar Yaşam Görükle projesi satışa çıktı!

Nilüfer ilçesi Görükle bölgesinde yükselecek olan Turumtaş İnşaat tarafından satışa sunulan Yalçınlar Yaşam Görükle projesi 2 bloktan oluşmakta olup konut ve ticari alanların bir arada olduğu bir proje olarak tasarlanmıştır.

Konforlu bir yaşam sloganı ile tanıtılan Yalçınlar Yaşam Görükle projesinde daire büyüklükleri 2 oda 1 salon olarak planlanırken daire fiyatları ise 189 bin liradan başlamaktadır.

Toplam 198 daireden oluşan Yalçınlar Yaşam Görükle projesinde "2 oda 1 salon daire büyüklüğü net 45 metrekare" olurken "dubleks daire büyüklükleri ise net 100 metrekare" olarak kurgulanmıştır.

Güvenlik, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kafeterya ve spor salonu gibi sosyal donatı alanlarına sahip Yalçınlar Yaşam Görükle projesi Uludağ Üniversitesi'ne yakınlığı ile öne çıkmaktadır.

Turumtaş İnşaat tarafından yapımına başlanılan Yalçınlar Yaşam Görükle projesinin teslim tarihi ise Aralık 2018 olarak belirtilmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canip demircioglu 6 yıl önce

mutfak tezgalınızı bartır ile satısınız olurmu 2 artı 1 daire düsünüyoruz tel 05372367825

banner182

banner181