Yükselen Park Akyükselen İnşaat imzası ile yükseliyor!
Akyükselen İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yükselen Park projesi Osmangazi Soğanlı Mahallesi'nde yükseliyor.

Bursa'nın yeşili ve mavisini buluşturan Yükselen Park projesinde konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleri yer alıyor. 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen Yükselen Park projesi 38.000 metrekarelik geniş alan üzerine inşa ediliyor. Yükselen Park projesi 127 adet 2+1, 451 adet 3+1 ve 40 adet 4+1 daire tipinden oluşuyor.

22.000 metrekaresi yeşil alandan oluşan Yükselen Park konut blokları, cadde dükkânları, ofis blokları, alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.  Bursa Botanik Park ve Uludağ'a bakan cepheleriyle manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olan Yükselen Park projesinde her daireye 1 adet kapalı otopark, 7 24 güvenlik sistemi, yürüyüş parkurları, çocuklar için oyun alanları gibi birçok sosyal imkan da yer alıyor.

Yükselen Park nerede? Tıklayınız.

Yükselen Park iletişim!
Adres: Soğanlı Mah. Nilüfer Cd. No: Bila Osmangazi / BURSA
Telefon: 0224 233 77 17 | 0542 233 77 17
Web: www.yukselenpark.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181