Ata Bulvarı'nda kentsel dönüşüm hareketliliği!
Kentsel dönüşüm ile yenilenmesi beklenen bölgelerin başında gelen Ata Bulvarı ve Ataevler bölgeleri için geri sayım başladı.

Kentsel gelişmenin toplumsal ekonomik ve mekansal olarak yeniden ele alındığı ve kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, canlandırma, sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için proje üretilmesi ve uygulamasıyla başlayan kentsel dönüşüm süreci Bursa’da önemli bir noktaya ulaştı.


Özellikle Ata Bulvarı üzerinde yer alan sitelerin kentsel dönüşüm konusunda istekli olması ve inşaat firmalarının bu bölgeyi değerli bulması da kentsel dönüşüm sürecinin hızlanmasına neden oluyor.

Özgür Sitesi'nde Kentsel Dönüşüm Anlaşması Sağlandı
Nilüfer ilçesi Ataevler mahallesinde bulunan ve Ata Bulvarı üzerinde yer alan Özgür Sitesi, kentsel dönüşüm konusunda Beydağ İnşaat ve İnt Yapı firmaları ile anlaşmaya vardı. Ataevler Özgür Sitesi sakinleri tarafından kurulan kentsel dönüşüm komisyonu tarafından yapılan çalışmalar ve görüşmeler neticesinde site genelinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atılmış oldu.

Umut Kent Sitesi'nin Kentsel Dönüşümü Arslanlar Grubu'nda
Kentsel dönüşüm ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen sitelerden biri olan Umut Kent Sitesi'de kentsel dönüşüm için geri sayıma başladı. Arslanlar Grubu tarafından hazırlatılan kentsel dönüşüm tabelası sitenin ön bölümünde yer alan alana asıldı.

Tamamlandığında 25 bloktan oluşacak olan Umut Kent Sitesi'ne bloklar zemin üstü 8 kat ve dubleks çatı katı olarak planlandı.

Utku ÇALIŞKAN / EmlakSayfasi.com.tr
 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181