Sur Yapı Marka Rezidans örnek daire!
Sur Yapı MARKA Rezidans projesinin örnek dairesi ziyarete açıldı. Projede 2+1 145 m² ve 3+1 190 m²’den oluşan iki farklı örnek daire hazırlandı. Sur Yapı kalitesini gözler önüne seren daireler, lüks ve konforlu bir eve sahip olmak isteyen herkesi bekliyor.

Geniş ve ferah yapısıyla dikkat çeken Marka Rezidans örnek dairesinde lüks, sadelik ve rahatlık ön planda yer alıyor. Modern ve yalın çizgilerle dekore edilen dairelerin salonlarında ağırlıklı olarak gri, kahverengi ve beyaz renklerinden oluşuyor.Rahat mobilyalarla dekore edilen salonlarda,şık aksesuarlarbulunuyor.Beyaz rengin ağırlıklı olduğu mutfakların dizaynında ise konfor ön plana çıkıyor. Son teknolojiye uygun cihazlarla donatılan dairelere yerleştirilen renkli ekranlı touch paneller sayesinde konsiyerj hizmetlerinden faydalanmak mümkün oluyor. 

Uludağ manzaralı dairelerden oluşan projede, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir homeoffice bloğu bulunuyor. 316 lüks rezidans dairesi ve homeoffice konseptinin bulunduğu proje Bursa Nilüfer ilçesinde yükseliyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181