Evke Flex Office teslim tarihi!
Evke Yapı'nın Bursa Yalova yolu üzerinde konumlandırdığı Evke Flex Office projesi teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi. 5 bin 686 metrekare alan üzerinde yükselen  Evke Flex Office 17 dükkan ve 77 ofis olmak üzere toplamda 94 üniteden oluşuyor.

Evke Flex Offic eprojesinde 5 farklı tipte hazırlanan ofislerden 
A tipi 50 metrekare, B tipi 80 metrekare, C tipi 95 metrekare, D tipi 105 metrekare, E tipi officeler ise 200 metrekare kullanım alanına sahip.

Dinlenme terası, toplantı odası, ibadet yerleri, resepsiyon ve kat terasları, cafe ve restorantlar yer aldığı 
Evke Flex Office projesi VRF-VRS sistemi ile tasarlandı. Kullandığın kadar öde metoduyla faaliyet gösterecek enerji kullanımları maliyet azaltımına önemli oranda katkıda bulunuyor. Gelişen teknolijinin sağladığı olanakları bünyesinde barındıran Flex Office’de aynı zamanda ofis ve dükkanlarda fiber alt yapı hizmeti de bulunuyor.

Tüm binayı besleyen merkezi jeneratör sistemi ofis ve dükkan sahipleri için beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek elektrik kesintilerinde devreye girerek olası sorunların önüne geçilmesi adına proaktif bir çözüm sunuyor.

Evke Flex Office İletişim
Web sitesi: www.evkeflexoffice.com/
Tel : 0532 755 38 53

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181