Öztimurlar İnşaat'tan yeni proje; Efe Towers
Öztimurlar İnşaat imzasıyla Bursa'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Nilüfer'de inşa edilen Efe Towers projesi 98 bağımsız ofis, 8 adet mağaza ve 2 blok iş merkezinden oluşuyor.

İki adet kapalı otopark katı, 1 bodrum katı, 1 mağaza katı ve üstlerde 16 ofis katlarından oluşan Efe Towers projesinde 130, 230 ve 240 metrekare net alana sahip 3 adet ofis tipinin yanı sıra 600 metrekare net büyüklüğe sahip ofislerde bulunuyor.

Yapımına 2015 yılında başlanan Efe Towers projesinde aynı zamanda 1.830 metrekare büyüklüğe sahip bir mağaza katı da yer alıyor. İhtiyaç ve isteklere göre farklı metrekarelerde kurgulanabilen proje, ulaşım akslarına yakınlığı ve merkezi konumu ile dikkat çeken projeler arasında gösteriliyor.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem Şahin 7 yıl önce

O bölgede yeteri kadar iş merkezi vardı, yenisine ihtiyac var mıdır tartısılır

banner182

banner181