Sky Tower Bursa projesi teslim tarihi!
Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri'nde 2017'nin en iyi ofis projesi ve bölgesine değer katan ofis projesi ödüllerine layık görülen Sky Tower Bursa projesi teslim tarihi Mayıs 2019 olarak planlanıyor.

AVM konseptinde dükkanların bulunduğu Sky Tower Bursa projesi Bursa Osmangazi'de 102 adet ofisten oluşuyor. Sky Group imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Bursa projesinde 60 adet dükkan bulunuyor.

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Tower Bursa projesi Bursa'nın en yüksek iş kulesi olarak hayata geçiriliyor. Ofis büyüklüklerinin 70 metrekare ila 250 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sky Tower Bursa projesinde arşiv odaları, fitnes salonu, toplantı salonları ve kapalı otopark yer alıyor.

Sky Tower Bursa projesi fiyat? Tıklayınız.

Sky Tower Bursa projesi iletişim!
Adres: YALOVA YOLU ÖZDİLEK KARŞISI
Telefon: 90 (224) 211 21 10
Web: www.skytower.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181