TOKİ Bursa İznik'te 165 konut satışa çıkıyor!
TOKİ tarafından bu gün ( 28 Haziran 2017) yapılan açıklama ile Bursa İznik konutlarının satıştan çekildiği belirtildi. TOKİ Bursa İznik konutlarının satış tarihinin ileri bir tarihte duyurulacağı açıklandı. 



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Bursa İznik Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 165 adet konut satışa çıkıyor.

2+1 ve 3+1 planında inşa edilen TOKİ Bursa İznik konutlarının ödeme planı belli oldu. TOKİ Bursa İznik'te 2+1 planında inşa edilen konutların aylık ödemeleri en düşük 908 TL'den başlarken 1704 TL'ye kadar yükseliyor. 3+1 planında inşa edilen konutların fiyatları ise 1232 TL'den başlarken 2 bin 328 TL'ye kadar çıkıyor. 

2 bin TL başvuru tutarına sahip olan TOKİ Bursa İznik projesinde yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96, 108, 120 ay vade seçenekleri alıcılarına sunuluyor.

TOKİ Bursa İznik satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181