TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi ne zaman, nerede?
Emekli Grubu Konut Projesi kapsamında Bursa Nilüfer İrfaniye'de inşa edilecek olan TOKİ konutları kura çekiliş yeri ve tarihi belli oldu. Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi’nde, noter huzurunda yapılacak TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları kura çekiliş töreni 15 Ocak 2016 tarihinde saat 10.00’da düzenlenecek.

“İkinci Bahar Kampanyası” kapsamında emekli vatandaşlara özel olarak 1.200 adet daire satışa sunulduğu TOKİ Bursa Nilüfer irfaniye Evleri'nde fiyatlar projenin ihalesi yapıldıktan sonra belirlenecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura başvuruları 500 TL’lik başvuru bedeli ile T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından kabul edilmişti. 
TOKİ Bursa İrfaniye ödeme planı doğrultusunda yüzde 12 peşin alımlarda kalan kısım için 180 ay, yüzde 20 peşin alımlarda ise kalan kısım için 240 ay vade uygulanıyor.

2016 Nilüfer İrfaniye Bursa TOKİ başvuru tam listesi için tıklayınız!


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181