TOKİ Bursa Orhaneli'de konut başvuruları 24 Şubat'ta sona eriyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhaneli Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen 168 konut için başvurular devam ediyor. TOKİ Bursa Orhaneli konutları için son başvuru tarihi 24 Şubat 2017 olarak açıklandı.

84adet 2+1,84 adet 3+1 toplam 168 konuttan oluşacak projeye başvuru yapabilmek için,başvuru sahibinin;
- T.C. Vatandaşı olması
- Bursa il nüfusuna kayıtlı olması veya Orhaneli ilçesinde son 2 yılda az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması
- Kendisine ve eşi adına konut bulunmaması
- 2+1 için aylık hane halkı gelirinin en fazla net 3 bin 200 TL altında olması (kendisi,eşi ve 18 yaş altı çocuklar dahil) şartları aranıyor.

TOKİ Bursa Orhaneli 2+1'ler için başvuru bedeli 2 bin TL olup toplam ücreti 106 bin 500 TL, 3+1'ler için başvuru bedeli 4 bin TL olup toplam bedeli 150 bin 250TL'dir.

Müracaatlar sadece Orhaneli Belediyesine yapılacak olup başka hiçbir kurum ve kişilere müracaat yapılmayacaktır.Ayrıca tahsilatlar Orhaneli Ziraat Bankasına yapılacak olup, Ziraat Bankası haricinde hiçbir banka,kurum ve kişilerce tahsilat yapılmayacaktır.

TOKİ Bursa Orhaneli konutları başvuru formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181