TOKİ'den Keles'e 80 konut daha geliyor!
TOKİ'nin 64 konutluk 1'nci etap binalarının 2007'de sahiplerine teslim edilmesinin ardından yoğun talep üzerine 2'nci etabın yapımına 2016 yılı içinde başlanacağı açıklandı.

Yeni TOKİ konutları l'nci etap binalarının karşısmda bulunan Keles Kİ tipi kapalı cezaevinin bulunduğu arsa üzerine yapılacağı bildirildi. Keles Kİ tipi kapalı cezaevinde çıkan isyan sonucunda mahkumlardan bazıları cezaevinde yangın çıkarmış ve burada bulunan mahkumlar diğer cezaevlerine nakledilmişti. O olaydan sonra bu cezaevi kapatılmış ve mahkum alınmamıştı.

KONUT SORUNU ÇÖZÜLECEK
Keles Belediyesi gerekli girişimleri yaparak arsanın mülkiyetini TOKİ binaları yapmak üzere aldı ve yasal işlemleri başlattı. Yasal süreç tamamlanınca kesin kayıtlar alındı. B1 tipi brüt 74,83 m2 (2+1) 16 adet F1 tipi brüt 84,49 m2 (2+1) 32 adet ve K2 tipi brüt 110,81 (3+1) 32 adet olmak üzere toplam 80 konut yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Teke "Keles'te 2'nci etap tamamlandığında halkımızın konut sorunu büyük oranda çözülmüş olacaktır" dedi.

Hürriyet Bursa Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181