TOKİ hisseli daire devri nasıl olur?
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından satışa sunulan projelerden ev almaya hak kazananların en çok merak ettiği konuların başında gelen hisse devri ve konut satışında birçok önemli kriter bulunuyor. Peki TOKİ ile sözleşme yapan hak sahipleri borçları bitmemiş olsa bile dairelerini bir başkasına satabilir mi? 

İşte yanıtı; alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunulması halinde, kurada hak sahibi olanların konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek gerekli hallerde ödenen peşinat tutarları irat kaydedilecek ve ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lutheran Hospital 6 yıl önce

Merhaba, böbreğini satmak istiyor musun? Eğer evet ise, [email protected] aracılığıyla bize ulaşın, ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Avatar
ılyas nazlı 6 yıl önce

bn dokıden devır daıre aldım ve 3 cu kısıden kendı aramızda sozlesme yaptık okadar ve bn hıc rahat deyılım onu saglama nasıl alabılırım

Avatar
Lutheran Hospital 5 yıl önce

Böbrek satmak ister misin yoksa böbrek satmak isteyen birini tanıyor musunuz? Evet ise, lütfen [email protected] adresinden e-posta adresimizden bize ulaşın, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Avatar
FRED BILLY 5 yıl önce

böbrek
Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, [email protected]

Avatar
FRED BILLY 5 yıl önce

böbrek
Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, [email protected]

Avatar
Lutheran Hospital 5 yıl önce

Böbrek satmak ister misin? Evet ise, [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin, bizi +1 515 882 1607 numaralı telefondan arayabilir veya whatsapp edebilirsiniz.

Avatar
Ozer 4 yıl önce

Nihayet samimi bir Doktor ile tanıştığım ve 4 Ağustos 2019'a kadar böbreğimi bağışladığım için çok iyi yaşıyorum ve endişelenecek bir şeyim yok. Sağlığım çok dengede ve hastane böbrekleri insan vücudundan çıkarmak için model teknikleri kullanıyor. İyileşme sürem bir aydan azdı, çok hızlı ve rahatladım. Böbreğinizi satmaya hazırsanız, onlarla iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: [email protected]

Avatar
Dr hojjat 2 yıl önce

Böbreğinizi 100.000 USD'ye satmak ister misiniz? sensin
Para için böbreğinizi satmak için bir fırsat arıyorsunuz
Mali çöküntü nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
Yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklifler sunalım.
Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım DoktorHOJJAT
HOJJAT Hastanesinde Nefrolog olarak çalışıyorum. hastanemiz
Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve biz de tedavi ediyoruz
Böbreklerin satın alınması ve nakli
Karşılık gelen bağışçı
Hindistan, Sırbistan, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Kuveyt'te bulunuyoruz.
Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen yapmayın.
E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
E-posta: [email protected]
WhatsApp:+1 (716) 812-5005

dikkatle
DR HOJJAT.

banner182

banner181