Başkan Edebali İspanyollara kentsel dönüşümü anlattı!
İspanya'nın Alicante şehrinde 11.'si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı'nda Yıldırım'ı ve Türkiye'yi temsil eden Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, "Kentsel dönüşümün arka planında ortaya çıkacak sorunlarm önüne geçmek adma, ekonomik ve sosyal analiz çalışmalarının detaylı olarak tamamlanması gerektiğini söyledi.

Dünyaca tanınmış bilimsel kuruluşlar olan Wessex Teknoloji Enstitüsü, Alicante Üniversitesi ve Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma ve Planlama Kurumu tarafından düzenlenen 'Sürdürülebilirlik ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferansa katılan Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, kentsel dönüşümde ekonomik ve sosyal yapımn analiz edilmesi hakkında sunum gerçekleştirdi.

Katılımcıların büyük beğenisini kazanan sunumun ardından bilim insanları ve uzmanlar, Yıldırım'da gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek istediklerini Başkan İsmail Hakkı Edebali'ye aktardı. Öte yandan Başkan Edebali, İspanya'da kentsel yatırımlar ve belediye hizmetleri hakkında incelemelerde de bulundu.

Muharrem DOĞANTEZ/Sabah Bursa Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181