Bursa Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi detayları!
Yıldırım Belediyesi tarafından Yıldırım'ın kaderini değiştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi detayları belli oldu.

‘İdeal Şehir Yeni Yıldırım’ sloganı ilçede birçok sosyal donatı alanları, geniş yollar, ticari alanlar, spor, sağlık ve eğitim projelerine imza atan Yıldırım Belediyesi bu projelerden birini de Teferrüç Mahallesi'nde yapıyor. Hayat Sokak –Tavacı Sokak, 2.Aydın Caddesi ile Uludağ etekleri arasında yer alan bölge planlanan Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerine güvenli ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmayı planlıyor. 

51 bin 200 metrekarelik proje alanında hayata geçirilen Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi 2 etap olarak inşa edilecek. 1. etabın 36 bin 600 metrekarelik bir bölümü kasadığı Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  1. Etap alanında yer alan hak sahipleri ile yapılan uzlaşma görüşmelerinde son aşamaya gelindi. 344 adet konutun bulunacağı Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabı tamamlandığı zaman 134 konutta yaşayan 2 bin 156 kişi yeni evlerine kavuşacak ayrıca Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etap projesinde 17 bin 370 metrekarelik alanda turizm ve rekreasyon bölgeleri yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181