İşte Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri ve görselleri!
Yıldırım Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmek ve daha yaşanabilir bir alan yaratmak için kentsel dönüşüm çalışmaları yapıyor. Yıldırım'da devam eden Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri ile ilçe yeni bir görünüme kavuşacak gibi duruyor. İşte Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri ve görselleri;



Hafsa Hatun Beyazıt-152 Evler kentsel dönüşüm projesi
Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan 507 bin 568 metrekarelik toplam inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Hafsa Hatun Beyazıt-152 Evler kentsel dönüşüm projesine Kanuni Sultan Süleyman’ın Annesi Hafsa Hatun’un ismi verildi. Hafsa Hatun Beyazıt-152 Evler kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 2 bin 984 konut ve 50 bin 225 metrekarelik alanda 427 ticari ünite yer alacak.



Hüma Hatun Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm projesi
55 hektarlık alanda hayata geçirilecek olan ve Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projelerinden bir diğeri olan Hüma Hatun Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesine Fatih Sultan Mehmed’in Annesi Hüma Hatun’un ismi verildi. Hüma Hatun Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm projesi tamamlandığı zaman 4 bin konut, sosyal donatı alanları, turizm bölgeleri ve ticaret alanları yer alacak.



Mara Hatun Yiğitler kentsel dönüşüm projesi
613 bin 105 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Mara Hatun Yiğitler kentsel dönüşüm projesine Sultan 2. Murad’ın eşi ve Osmanlı Devletinin ilk güçlü hatun profillerinden birisi olan Mara Hatun’un ismir verildi. Mara Hatun Yiğitler kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 329 bin 72 metrekarelik konut alanına 3 bin 833 adet daire yapılmış olacak.



Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesi
9.49 hektar alanda inşası planlanan Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesine Banisi Osman Bey’in eşi ve Bursa’nın kapılarını Osmanlı’ya açan Orhan Gazi’nin Annesi Malhun Hatun’un ismir verildi. Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 135 bin 935 metrekare konut alanı, 13 bin 181 metrekare ticaret alanı ve toplam bin 426 adet konut yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181