Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?
Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi çizimi tamamlandı ve 12-13 Ocak tarihlerinden bölgede bulunan hak sahipleri ile görüşülerek kentsel dönüşüm anlatılacak. Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi kapsamında bulunan 2 bin halk sahibi ile uzlaşma görüşmeleri başlayacak. Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi uzlaşma görüşmeleri sonucunda hak sahiplerinin yüzde 80'i 'Evet' derse kentsel dönüşüm başlayacak.

Yıldırım Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahallelerinde gerçekleştirecek olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra bölgede fiziki dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla bütünleştirecek.

Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kapsayan dönüşüm projelerinden biri olan Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Yıldırım'ın değerinin artması bekleniyor. Depreme dayanıklı ve modern konutların inşa edileceği Kaplıkaya - Ertuğrulgazi kentsel dönüşüm projesi 341 bin 100 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181