Konat İnşaat'tan Yıldırım'da 550 dairelik dönüşüm!
Bursa'da birden fazla lokasyonda hayata geçirdiği nitelikli konut projeleriyle dikkat çeken Konat inşaat, kentin doğusundaki projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Yıldırım'daki Yiğitler Mahallesi'nde inşa edecekleri yeni projeyle bölgede kentsel dönüşüm sürecini hızlandıracaklarının altını çizen Yusuf Konat, toplamda 550 dairelik projenin 300 dairelik bölümünü boş arsa üzerinde, 250 dairelik bölümünü ise kentsel dönüşüm kapsamında imal edeceklerini söyledi.

Kentin doğusunda çıtayı üst seviyeye çıkaracak projede dairelerin akıllı ev teknolojisiyle donatılacağını vurgulayan Yusuf Konat, projeye yönelik hazırlık çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Yeni Dönem  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevim 1 yıl önce

Öncelikle milletimizin başı sağolsun Allah birdahada acı yaşatmasın korusun Eabbim ölenkere rahmet olsun Bu deprem gösterdiki yüksek binalarda bilhassa izalötmr sistemi gerekiyormuş maalesef bizimbloklarda yok. Bu saatten sonra mümkünse yapımını değilse başka şekilde binalarımızın güçlendirilmesini istiyoruz biz Konat ismine güvenerek aldık ancak müstakil bir binadaki kolon sayısından binaya göre daha az kolon var. Burdan sizlere duyurmak istedim. Eğer Şikayetimi değerlendirilmezse gerekli mercilerde hakkımızı arayacağız insan canı ucuz değil üstelik dükkanlara kiraya veriliyor bu dükkan sahipleri kolonları kesiyor Lütfen isminize yakışanı yapın heriki dünyada vebalde kalmamanızı tavsiye ediyoruz galaxi park evleri Yiğitler

banner182

banner181