Sular Vadisi Doğa Parkı'nın temeli saat 14'te atılıyor!
Yıldırım Belediysi tarafından hayata geçirilen Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alanı projesinin temeli bu gün saat 14:00'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile atılacak.

3,5 hektarlık alan üzerine inşa edilecek Sular Vadisi Doğa Parkı projesi Karamazak, Piremir, Namazgah, Teferrüç, Umurbey ve Kurtoğlu mahallelerinde hayata geçiriliyor. 

Temeli bu gün atılacak olan Sular Vadisi Doğa Parkı içinde; teras kademeli oturma alanları, Babil Bahçesi- seyir terasları, doğal göl, gölgeli oturma bölümü, revan köşkleri ve yol boyu dinlenme köşeleri, havuzlar, şelaleler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, cami, Osmanlı çeşmesi, belediye hizmet binası, aletli jimnastik köşesi ve maket evcil hayvan bahçesi yer alacak.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181