Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?
Bursa Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde Şubat ayı itibari ile uzlaşma görüşmelerine başlanacak.

175 bin 600 metrekarelik 1. etap ve 178 bin metrekarelik 2. etaptan oluşacak olan Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte şu anda o bölgede yaşayan 3 bin 382 vatandaş modern ve sağlıklı yapılara kavuşacak. 2 etaptan meydana gelecek olan Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 34 hektarlık alanda meydana gelecek. 

Yeni ticaret alanları, bisiklet yolları ve yeşil alanlar gibi geniş sosyal yaşam alanlarının bulunacağı Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tamalandığında mevcut 890 binanın yerinde depreme dayanaklı, güvenli konutlar yapılacak. Ayrıca Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra inşa edilecek olan Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi, eğlence salonlarından kütüphaneye, seminer ve sinema salonlarından atölyelere gençlerimizin tüm beklentilerin karşılık verirken bölgeye değer katacak. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181