Yıldırım'ın ticaretini yükseltecek 'Vişne Han Kapalı Çarşı Projesi'nin planları tamamlandı!
Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm hamlesini planlayan Yıldırım Belediyesi,  bu dönüşüm çalışmalarını sosyal donatı alanları, spor tesisleri ve ticaret alanları ile destekliyor.  Yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  “Bununla birlikte insanlarımıza sosyal olanaklar, istihdam imkanları da yaratmak zorundayız. Aksi takdirde kentsel dönüşümün bir ayağı eksik kalacaktır” dedi.

ESNAFIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Yeni Yıldırım’ı planlarlarken öncelikli parametlerinden birisinin şehrin ekonomik hayatını canlandırmak olduğuna işaret eden Başkan Edebali,  “Yıldırımı her yönüyle cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Sadece Bursa ve Türkiye değil, dünya genelindeki bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe önemli bir paya sahip olan Vişne Ticaret Bölgesi, ilçemizin ekonomik kalkınmasında çok önemli bir yere sahip. Bu alanda Türkiye’nin yaptığı ihracatın yüzde 80’nini Vişne Caddesi karşılıyor. Esnafımızın ortaya koyduğu performans ve istihdama sağladıkları katkı bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

YILDIRIM KAZANACAK
Vişne Caddesi esnafının Yıldırım ve Türkiye ekonomisine sağladıkları katkıya kayıtsız kalmadıklarını da ifade eden Başkan Edebali,  “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm imkanlarımızla esnafımıza destek oluyor, bölgenin potansiyelini arttıracak projeler üretiyoruz. Bu kapsamda Bölgeye inşa edeceğimiz Vişne Han Kapalı Çarşı Projesi’nin planları tamamlandı.  128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han’ın bünyesinde; ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar, düğün salonu,  yeme içme birimleri,  kapalı otopark gibi, esnafımızın tüm beklentilerine cevap verecek komple bir ticaret merkezi olacak. Bu proje esnafımızın dünya pazarındaki rekabet gücünü yükseltecek. Vişne Caddesi esnafı dünyaya daha kolay açılacak ve bölge Laleli’ye alternatif olacak” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181