Yıldırım Vatan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi yakında başlıyor!
İhale sürecinin tamamlandığı ve uygulama imar plan taslakları ve avan proje çalışmalarının devam ettiği proje çerçevesinde, plansız yapılaşmaların yerini modern binalar alacak. 175 bin 600 metrekarelik 1. Etap ve 178 bin metrekarelik 2. Etap uygulamaları tamamlandığında mevcut 890 binanın yerinde depreme dayanaklı, güvenli konutlar yapılacak.
 
MODERN VE GÜVENLİ BİNALAR DEĞER KATACAK
Vatan mahallesinde hayata geçirilmesine hazırlanılan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin yüzde 33’ünü kapsayan dönüşüm projesinde diğer bölgelerimizde olduğu gibi bu bölgede demodern şehirleşme uygulamalarını ve planlama yöntemlerini uyguluyoruz. Projemiz 175 bin 600 metrekare 1. Etap ve 178 bin metrekare 2. Etap alanda uygulanarak şu anda o bölgede yaşayan 3 bin 382 vatandaşımızın günümüz şartlarına uygun modern ve güvenli binalarda yaşamalarını sağlayacağız” dedi. Bölgede fiziki dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla bütünleştireceklerini de aktaran Başkan Edebali, “Bisiklet yolları, yeşil alanları ve modern yapıların yanı sıra mahalle kültürünü canlı tutarak ilçemizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştireceğiz.  İnsanı ön planda tutan projelerle Yıldırım’ın yükselen bir değer kazandıracağız” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soner 7 yıl önce

katıma kat isterim gardaş yok sa kavgam büyük olur bormorç ta ödemem

Avatar
osman 7 yıl önce

kattıma kat degil benim arsama beş kat atıyorsan üçü benim ikisi senin olmassı lazım

Avatar
Meryem 7 yıl önce

Ya bir kentsel dönüşüm lafı var ortada başka bir yok insanlar neden bilgilendirilmiyor evime tadilat yaptırmak istiyorum ama bu muallak durumdan yaptıramıyorum lütfen bir zaman vererek konuşun artık benim gibi herkes kesin bir zaman istiyor

Avatar
Eşref 7 yıl önce

Bir bilgi verilmezmi vatandaşa hep kulaktan dolma haberler ev benim ne olacak haberim yok

banner182

banner181